2777
2789
نمیدونم توی همه شهرها هست یا نه. میخوای برات بپرسم. کدوم شهری؟ یا نزدیک‌ترین شهر به شما که بزرگتر هس ...

ممنون میشم بپرسین

خونه ام اهوازه ولی وطنم مشهد اگه هردوشهروبی زحمت برام بپرس

خبرش وبهم بده دعات میکنم

ممنون میشم بپرسین خونه ام اهوازه ولی وطنم مشهد اگه هردوشهروبی زحمت برام بپرس خبرش وبهم بده دعات می ...

چشم عزیزم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی نشکل ناباروری منم حل میکنه😢 چندسال منتظرنی نی ام

ان‌شاءاله که حل میشه عزیزم. نگران نباش. 

این لینک  رو ببین. یه شماره داره که میتونی زنگ بزنی آدرس نزدیک‌ترین نمایندگی‌ها رو ازش بگیری. فروش اینترنتی هم دارن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

عزیزم، از دکتر برات سوال کردم، چون چسبندگی هم داری، گفتن یه شب از این معجون استفاده کن، یه شب روغن بنفشه. تا سه مرحله. 

عزیزم، از دکتر برات سوال کردم، چون چسبندگی هم داری، گفتن یه شب از این معجون استفاده کن، یه شب روغن ب ...

ممنون گلم

روغن بنفشه روهم بایدواژینال کنم؟

تاسه مرحله منظورکلا۶شب شب درمیون یه شب معجون یک شب هم روغن بنفشه .اره درسته؟

ممنون گلم روغن بنفشه روهم بایدواژینال کنم؟ تاسه مرحله منظورکلا۶شب شب درمیون یه شب معجون یک شب ه ...

بله عزیزم. همینطوری که گفتی بای انجام بدی.