2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولبن باره شنیدم

امروزرفتم عطاری گفتم براعفونت یه چیزی میحوان که درمان بشم خسته شده خانونه نمک عربی روبهم داد شکل سنگ نمک هستش گفت مثل شیاف واژینال استفاده کن

کای ترشح ازت خاج میشه

گفت خودم دخترام وچندنفردیگه هم گفت استفاده کردیم راصی بودیم

اره

یه تیکه زاج رو مرتب تفت بده تا حالت پفکی پیدا کنه، مرتب باید هم بزنی وگرنه شیره‌ش به جای بخار شدن، آب‌ میشه و میچسبه به ظرف. وقتی حالت پفکی پیدا کرد، بزار خنک بشه و بعد پودرش کن، یه قاشق چایخوری از این پودر، یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، قشنگ با هم ترکیب کن، و سه شب پشت سر هم با اپلیکاتور به صورت واژینال تزریق کن. نزدیک عادت ماهیانه باشه، یا آخراش باشه بهتره. اگر عفونت یا کیست یا هر مشکل دیگه‌ای در رحمت باشه، دچار درد میشی، ولی طبیعیه. این ترکیب باعث میشه عفونت و ... به صورت تکه‌ای از بدنت خارج بشه و خودت متوجه میشی. 

اگر درست کردنش برات سخته، میتونی آماده‌شو از نمایندگی روازاده بخری، اگر درست یادم مونده باشه، اسمش معجون عفونته.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
یه تیکه زاج رو مرتب تفت بده تا حالت پفکی پیدا کنه، مرتب باید هم بزنی وگرنه شیره‌ش به جای بخار شدن، آ ...

نمایندگی روازاده توهمه شهراهست؟چون اینجاشهرش مثل مشهدهمه چیز نداره متاسفانه

نمایندگی روازاده توهمه شهراهست؟چون اینجاشهرش مثل مشهدهمه چیز نداره متاسفانه

نمیدونم توی همه شهرها هست یا نه. میخوای برات بپرسم. کدوم شهری؟ یا نزدیک‌ترین شهر به شما که بزرگتر هست کدومه؟

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
شماخودت استفاده کردی نتیجه اش خوب بوده براتون؟

من استفاده نکردم، ولی یکی از دوستانم استفاده کرده نتیجه دیده. در حدی که خودش دیگه هر ماه این کارو انجام میده تا رحمش پاکسازی بشه. ضرری هم نداره. 

فقط دردش یه کم آزاردهنده‌س. مثل درد پریودی. چون توی این ترکیب، زاج، عفونت‌هایی که به رحم چسبیده رو از روی دیواره رحم میتراشه برای همین دردناکه، عسل ترمیم میکنه، و روغن زیتون مانع چسبندگی میشه و کمک میکنه که عفونت‌ها راحت از رحم خارج بشن.