2777
2789
عنوان

دلم پره

199 بازدید | 7 پست

رفقا دلم خیلی پُره از تلاش هایی که کردم و ثمر نداد ، از خواسته هایی که داشتم و دست رد به سینه ام زده شد ، از کسانی که به وقت نیازشون ، یاریشون کردی و در موقعی که ازشون خواسته ای داشتی و توانایی رفعش رو داشتن ، ولی کاری برات انجام ندادن ، از خودم ؛ که نمیگم مؤمن هستم ولی به حسین قسم ، آدم بدی هم نیستم و ... چرا به هر دری زدم ، بسته شد . چرا هر چی تلاش کردم ، به خواستم نرسیدم . شاید بگین صلاح ، حکمت و مصلحت نبوده ! خُب نبوده ! برای یک خواسته ، دو خواسته ، نه هر خواسته ای که خواستی ، ولی نشد که نشد که نشد !!! الآن چه جوابی میتونم به خودم بدم و قانع بشم ؟ داری میبینی شخصی رو که بدی کرده ، ولی روزگار بر وفق مرادش هست ! داری میبینی اطرافیانت رو که وقتی لب تر کنن ، به خواستشون ، بهتر از اون چیزی که می خواستن ، رسیدن و تو با نگاه حسرت ، لبخند میزنی و سؤال باز هم در ذهنت خطور میکنه ، که چرا هر چه در خدا و دستگاه ائمه رو زدم ، ولی دریغ از یک جواب ...

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین الان شوهرم زنگ زد تا تونستم گریه کردم گفتم اخه چرا ما هرچی میدوییم دورتر میشیم از خواسته هامون .اونم بنده خدا فقط دلداری داد کاری از دست هیچ کس بر نمیاد اخه این شد وضع زندگی صبح تا شب سگ دو بزن اخرش هیچی 

چه قلم زیبایی داری _انشالله آیندت درخشان باشه وبهترینها نصیبت بشه🌷🌷🌷🌷

ممنون از لطفتون . ان شاءالله برای شما هم بهترینها رقم بخوره 

اللهم عجل لولیک الفرج 
همین الان شوهرم زنگ زد تا تونستم گریه کردم گفتم اخه چرا ما هرچی میدوییم دورتر میشیم از خواسته هامون ...

تنها دلخوشیم همون خداست ، که گهگاهی هم ازش دور میشم ، ولی باز هم بر میگردم و در خونش رو میزنم . بالاخره یک روز این در باز میشه ، به امید اون روز ...

اللهم عجل لولیک الفرج 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز