2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم ....

240 بازدید | 14 پست

زندگی من طوری بوده بی اعتماد بنفس شدم

گفت پس چرا خواهرت بی اعتماد بنفس نیست

اونم تو اون خونه بزرگ شده

خواهرمو از من بالاتر میدونه خیلی ناراحتم 

اخه چرا اینو بهش گفتم مردم خودشونو اون چیزی که نیستن نشون بدن من بلد نیستم خودم رو خودم اسم میذارم

چکار کنم خودمو بالا ببرم؟

خیلی ناراحتم که خواهرمو از من باهوش تر و زرنگ تر و با اعتماد بنفس تر میدونه 

دلم گرفته 

حالم خوب نیس خواهشا محترمانه صحبت کنین و راهکار بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تجربه، چون خودتم اینو قبول داری که خواهرات برترن، الان خواهر بزرگ خودم هیچی از خونه داری و نظافت و رسیدگی به همسر و فرزندان از بقیه کم نداره هیچ، خیلی هم سرتره، اما خودش رو باور نداره هم تو حرفاش معلومه هم تو رفتاراش. سوهرش و اطرافیان اکثرا تو سرش میزنن که خواهرات برترن... خودشم تایید میکنه، در صورتی که اینجور نیست. تا تو خودت نگاهت رو به خودت تغییر ندی بقیه نگاهشون بهت همون خواهد بود.

شدنیه؟

اره عزیزم .فقط خیلی ضایع نباشه ، خودت هم باید باور داشته باشی که بهترینی ، ادم ها باید بهترینِ خودشون و خانوادشون باشن وگرنه هر جور که حساب کنی صدها بهترین از ما وجود داره

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
طبق تجربه، چون خودتم اینو قبول داری که خواهرات برترن، الان خواهر بزرگ خودم هیچی از خونه داری و نظافت ...

اخه چجوری نگاهمو تغییر بدم ؟

قبلا حواسم سر جاش بود ولی الان حواس پرت شدم کلیدمم نمیدونم کجا میذارم 

اینا همش حاصل زندگی مشترکه. قبلا اینطوری نبودم 

خیلی حواس جمع بودم خیلی بی انصافیه که با کسی مقایسه بشم که دغدغه ای نداره

ورزش کن

به خودت اهمیت بده نه صرفا ارایش، یعنی زیبایی ظاهری،ماسک صورت پاکسازی،رنگ مو و از این

کتاب بخون

اینجوری اعتماد به نفستم میره بالا

women againt women:اینجا یاد میگیری

اخه چجوری نگاهمو تغییر بدم ؟ قبلا حواسم سر جاش بود ولی الان حواس پرت شدم کلیدمم نمیدونم کجا میذارم& ...

حرفت رو قبول دارم، ولی اکثر مردا اینجور چیزا رو درک نمیکنن، فقط ظواهر رو میبینن، سعی کن به خودت خیلی برسی، هرازگاهی از خودت تعریف کنی، اگه شوهرت یا هر کسی سرکوفتت زد یا ازت ایرادای الکی گرفت با روی خوش زیر بار نرو و از خودت تعریف کن....