2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 78 پست

اینم واسه اول تابستونه سالگرد عقدمون بود  خودم درست کردم...از اون شکل های روشم میتونی از بیرون بخری 

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چیو خورد کردی؟

کیکو ک قالب زدم دورش اضافه اومد دیگ منم ریختم تو نایلون خب خوردش کردم

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
عزیزم پیشنهاد میکنم  دستورای فوق العاده عالیه استاده هنرمندمون @ماریاقناد   استفاده کنی ...

قربونت برم 💋 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
۱ لیوان نیم شکر با شیر قاطی کن ۴ تا قاشق پودر کاکاو بریز هم بزن بعد نصف ی لیوان روغن بعد با همزن برق ...

فدات بشموممنون ازتوضیح مفصلت🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
من انقدر شما و کارتونا دوست دارم و انقدر شما کارتون خوب و هنرمندی استادانه ای هستید فداتون 😙😙😙

وای چقدر محبت داری و شرمندم کردی. ممنونم ازت عزیزی💋

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز