2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست

اینم واسه اول تابستونه سالگرد عقدمون بود  خودم درست کردم...از اون شکل های روشم میتونی از بیرون بخری 

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیو خورد کردی؟

کیکو ک قالب زدم دورش اضافه اومد دیگ منم ریختم تو نایلون خب خوردش کردم

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
عزیزم پیشنهاد میکنم  دستورای فوق العاده عالیه استاده هنرمندمون @ماریاقناد   استفاده کنی ...

قربونت برم 💋 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
۱ لیوان نیم شکر با شیر قاطی کن ۴ تا قاشق پودر کاکاو بریز هم بزن بعد نصف ی لیوان روغن بعد با همزن برق ...

فدات بشموممنون ازتوضیح مفصلت🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
من انقدر شما و کارتونا دوست دارم و انقدر شما کارتون خوب و هنرمندی استادانه ای هستید فداتون 😙😙😙

وای چقدر محبت داری و شرمندم کردی. ممنونم ازت عزیزی💋

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️