2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیکشکلاتی درست میکنی یه مقدارازموادرونگه میداری بعدپختن کیک میریزی روش

آهان‌مرسی من  فکر کردم منظورتون از این کیکایه شربتیه خیلی دوست دارم از اون نوع کیک شربت رقیق داره خیلی خوشمزست ولی پیدا نمیکنم هیچ جا و نمیدونم چجوری میشه اون مدلی درست کنم قبلا بود ولی الان نیست

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐

من سوم مهر تولدم بود خودم کیک درست کردم

واسه سالگرد عروسیمونم خودم درست کردم

بنفش مال تولدمه قرمز سالگرد عروسیمون

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
کیک خیس چجوری درست میکنید عزیزم میشه راهنمایی کنی؟

۱ لیوان نیم شکر با شیر قاطی کن ۴ تا قاشق پودر کاکاو بریز هم بزن بعد نصف ی لیوان روغن بعد با همزن برقی یکم بزن تا مخلوط شه بعد ۱ لیوان از مواد رو جدا کن بزار رو شعله گاز تا بچوشه جوش اومد خاموش کن بعد ۳ تا تخم مرغ با نصف قاشق چایی خوردی وانیل ۱۰ دقیقه بزن بعد بقیه مواد شکلاتی ک اماده کردی بهش اضاف کن بعد  نصف دیگ لیوان روغن بریز توش یکم هم بزن ۲ دقیقه بعد دو لیوان اراد الک شده رو با نصف قاشق چایخوری پیکنیک پودر ۳ بار الک کن تو ۳ مرحله بریز به موادت هم بزن وقتی کامل مواد مخلوط شد با همزن ۳ دقیقه بزن ک ارد قشنگ باز شه بعد قالبت چرب کن مواد ۱ ساعت ب درجه ۱۷۰ بزار تو فر فر هم وقتی کارتو شروع کردی روشن کن تا گرم بشه وقتی کیک پخت بیار بیرون فوری با خلال دندون روش سوراخ کن میتونی برش هم بزنی ی لیوان مواد سسی رو بریز روش بعدم بزار یخچال خیلی خوشمزه میشه..