2777
2789

اگه خیلی ادیتت میکنه خونه راهش نده درو قفل کن وببند چند روزی راحت میشی تا ب خودش بیاد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم اینجورم من پدرم فوت شده خانوادمم بی تفاوتن بعضی وقتا دلم میخواد خودم بکشم پنجاه شصت تا قرص ب ...

خدا نکنه خواهر .هرکسی یه مشکلاتی داره.من اگه بحوام میتونم جدا شم پدرمم پشتم وای میسته ولی شرایط خونه پدرم از اینجا افتضاحترههه پدرم ۱۰ برابر بد تر از شوهرمه پس بخاطر دخترم میسوزمو میسازم

غذاهم درست نکن مگه کلفتشی خودتو بزن به مریضی

دلم نمياد گرسنه بمونه كما اينكه قصد ندارم حالاحالاها از اتاقم دربيام و بخاطر همين ميخوام همه چيز بدون جنجال بگذره بره و من حداقل توي تنهايي خودم باشم

معلم هستم و خداروشكر كلاس ها هم مجازي شده و از همين جا توي تختخواب برا بچه خام كلاس هامو برگزار ميكنم

شوهر من عصبی و حساسه تحمل میکنم بخاطر بچم منتظرم بزرگ شه برش دارم و فقط برم، چون خیلی خستم، هرچی میگه تحمل میکنم بهشم میگم عصبی هستی بدش میاد😐😑هرچند وقت یه بارم که دیگه صبرم طاق میشه منم شروع میکنم عین خودش گیر دادن و عصبانی شدن و داد زدن حساب کار میاد دستش ولی چه فایده من تا چندماه خسته و کوفته میشم از لحاظ روحی.... اینا به کنار پشتمم نیس از اول ازدواجم تنها بودم و هستم، تکیه گاه نیس میدونی؟ با این همه گیر داده که یه بچه دیگه بیاریم😑😐

یه بار این کار کردم به جد و آبادمون زنگ زد همه همسایه ها هم فهمیدن

دقيقا همسر منم دست ميذاره روي آبروي ما كه ميدونه خيلي برامون مهمه

مثلا توي محل كارم،پيش دوستام و فاميل ابروريزي ميكنه و اصلا هيچي حاليش نيست

دلم نمياد گرسنه بمونه كما اينكه قصد ندارم حالاحالاها از اتاقم دربيام و بخاطر همين ميخوام همه چيز بدو ...

خوب کاری میکنی دیگه حداقل سر به سرت نمی ذاره به بهانه غذا درست نکردن 

منم پرستارم روزایی ک شیفتم و یا خونه نیست بهشته 

آهنگ می ذارم میرقصم خوشم

شوهر من عصبی و حساسه تحمل میکنم بخاطر بچم منتظرم بزرگ شه برش دارم و فقط برم، چون خیلی خستم، هرچی میگ ...

هيچ چيز هيچ چيز توي زندگي مشترك بدتر از بداخلاقي شوهر نيست

بخدا آدم روزي صدبار ميميره از حرص خوردن

هيچ چيز هيچ چيز توي زندگي مشترك بدتر از بداخلاقي شوهر نيست بخدا آدم روزي صدبار ميميره از حرص خوردن

آخ آخ خیلی بده، بداخلاق عصبی گیر، دیگه جوریه که همه میدونن خیلی عصبانیه، منم کاری به کاریش ندارم اصلا، چون روحم انقد خسته میشه باهاش جروبحث میکنم که نگو، دیگه میدونی تحمل میکنم بخاطر یکی دوتا اخلاق خوبش

آخ آخ خیلی بده، بداخلاق عصبی گیر، دیگه جوریه که همه میدونن خیلی عصبانیه، منم کاری به کاریش ندارم اصل ...

خب چه کار کنیم افسرده نشیم من هرروز یه گند جدید بالا میاره هرروز 

یه روز سر کار نمیره یه روز میاد محل کار من آبروریزی راه می ندازه عصبیه کلا

خب چه کار کنیم افسرده نشیم من هرروز یه گند جدید بالا میاره هرروز  یه روز سر کار نمیره یه روز م ...

هیچی فقط به پروپاش نپیچ مث غریبه باش باهاش سرد و دور، بیخیالش شو، من همه راه هارو رفتم محبت کردم شد وظیفه نمیکردم بیشتر عصبانی میشد، به مامانش گفتم فقط دو روز خوب بود بعدش دوباره شروع میشد، پیش مامانم گفتم گفتم بذار خجالت بکشه به یه ورشم نبود، بعد دیگه گفنم نه دیگه نمیکشم ولش کردم، بیخیالش شدم، بهش گفتم تو فقط شوهرم و بابای بچمی من فکرمیکردیم دوستیم عاشق و معشوقیم ولی دیگه نیستیم والسلام، دروغ چرا یکم ترسید فکرکرد دارم ترکش میکنم ولی دیگه نمیتونم مث قبل باشم باهاش الانم دورم و سردم باهاش عصبی هم بشه محل نمیدم اصلللللااااااااا بچمو برمیدارم میرم تو اتاق درو میبندم