2777
2789

فهمیدم اگه نزنی میخوری از عصبی نشی سرت عصبی میشه و... برای همین حتی اگه یکار اشتباهی اتفاق افتاد زود و بلافاصله عصبی میشم و وداد و هوار میکنم حتی اگه تقصیر من باشه توپو میندازم تو زمین اون 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

همسر‌من گاهی اوقات‌ عصبی‌ میشه‌ 

مخصوصا مواقعی‌ که باهاش‌ دهن‌ به دهن‌ بگذارم‌ 

خودمم‌ عصبی‌ میشم‌ اینجور مواقع

هی اون‌ میگه‌ هیچی‌ به من‌ نگه موقعی‌ که عصبی‌ هستم‌ 

من‌ لج‌ میکنم‌ و بدتر ‌ بد و بیراه میگم‌ 

اونم‌ قاطی‌ میکنه‌ یا هولم میده‌ یا ی‌ دونه میزنه‌ تو بازوم‌ 

نهایت‌ یک‌ ساعت بعدش میاد عذر خواهی‌ 

ک چرا موقعی که عصبی هستم‌ میگم‌ چیزی نگو چرت و پرت میگی

ولی همون‌ یه دونه‌ که میزنه تو بازوم‌ تا چند وقت کبووووده😟😟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخی خدا جوابشو بده منم از این بلاها سرم اومده الان یه دوماه یه جور زده به کمرم  کلا کمرم عییب ...

جرا نرفتی پزشک قانونی بترسونش اخرین بار ک کتک خوردم دوماه پیش بود یه پس گردنی زد اونم ب شوخی نزاز بزنتت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
الا چطوره بات؟

قهرم باهاش

چون دعوامون سر موضوعي بود كه قصرش اونه و بجاي معذرت خواهي و فكر چاره براي حل كردنش تازه بيشتر منو تهديد كرده به تنبيه هاي سخت و عجيب منم رفتم توي اتاق و درو روي خودم قفل كردم و فقط روزي يكساعت ميام بيرون غذا درست ميكنم و باز ميام توي اين كنج عزلت و به تقدير عجيب خودم فكر ميكنم…

من دارای یه همسره عصبیو زود جوشو شکاکو بد دلو لوس دارمکه که هروزه خدا از همه طبکارو عصبیه و دعوا دعوا راه میندازه و جالب اینجاستکه همیشم میگه حق با خودمه😐😐

و چون من خییلی حساسم از خدا روزی هزار بار آرزویه مرگ میکنم😔😔😔

آخی خدا جوابشو بده منم از این بلاها سرم اومده الان یه دوماه یه جور زده به کمرم  کلا کمرم عییب ...

همسرم منو نميزنه ولي يجوري ادمو ميگيره هل ميده كه اگه سرت جايي بخوره حتما ميميري

من دارای یه همسره عصبیو زود جوشو شکاکو بد دلو لوس دارمکه که هروزه خدا از همه طبکارو عصبیه و دعوا دعو ...

وای منم اینجورم من پدرم فوت شده خانوادمم بی تفاوتن بعضی وقتا دلم میخواد خودم بکشم پنجاه شصت تا قرص بخورم بمیرم

من دارای یه همسره عصبیو زود جوشو شکاکو بد دلو لوس دارمکه که هروزه خدا از همه طبکارو عصبیه و دعوا دعو ...

من كااامل دركت ميكنم و نميدوني خودم روزي چندبار از خدا مپرسم خدايا آخه من كه ازت هيچي نخواستم چرا معمولي ترين دلخوشي ها رو بهم ندادي؟ چرا بايد حسرت يه شب نشيني ساده با خانواده ام توي دلم باشه

اونا هميشه جمع هستن و من بينشون غايب هستم