2777
2789
عنوان

دلم گریه میخوادددد

160 بازدید | 12 پست

دخترا من اصلا مشکلی ندارم و اتفاقا امروز خیلی رو فرمم ولی چشمام ازشون اشک میاد خودم هم میخوام گریه کنم

ولی از یه ور خنده ام میگیره به خودم اخه🤣 اصلا گریه به من نمیاد کلا تو سختی و بدبختی نمیتونم گریه کنم چرا الان که همه چیز نرمال گریم میاددددد🫠

گر چای تلخ روزگار بر مذاقت نبود لبخندی زنو چای شیرینش بکن🤝🫡🩷

پاشو یه دوش بگیر دختر حالت جا بیاد

قمر در عقربی چیزیه انقد همه مون حال مالمون بده؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشو یه دوش بگیر دختر حالت جا بیادقمر در عقربی چیزیه انقد همه مون حال مالمون بده؟

نمیدونم والا اره ظهری میرم یه دوش بگیرم فعلا خیلی خسته ام باید بخوابم😅

منم بعضی وقتا انقدر قوی بودم اون لحضه گریه نکردم اما بعدش بی دلیل گریه کردم مثل همین الان دلم برا خو ...

اخی عزیزم مشکل اینه من حتی متوجه عمق واقعه نیستم فکر میکنم همه این مشکلات یه جور داستانه و جدیش نمیگرم اما بعدها متوجه میشم

ولی خب اون موقع هم چیز خاصی تو ذهنم نبود همینطوری احساساتم اومدن🤣

اخی عزیزم مشکل اینه من حتی متوجه عمق واقعه نیستم فکر میکنم همه این مشکلات یه جور داستانه و جدیش نمیگ ...

منم بچگیام اینجوری بودم ی اتفاقایی افتاد ک اون موقع نمیفهمیدم چ قدر دردناکه اما الان حتی وقتی یادم میاد چندروز گریه میکنم

یه وقتا خودت یادت نمیاد اما ذهنت تو ناخداگاهش خیلی اذیت شده براهمونه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

منم بچگیام اینجوری بودم ی اتفاقایی افتاد ک اون موقع نمیفهمیدم چ قدر دردناکه اما الان حتی وقتی یادم م ...

اره واقعا بلاهایی که سرم اومده رو اون موقع نفهمیدم هر وقت برای کسی تعریف کردم تازه با عمقش روبه رو شدم بخاطر همین سعی کردم دیگه هیچ وقت از گذشته ام حرف نزنم چون هر بار که بگم پتانسیل تخریب شدن دوباره رو دارم دیگه نمیتونم خودم رو از نو بازسازی کنم خدایی خیلی سختی کشیدم تا به این آدمی که هستم برسم و دیگه حاضر نیستم با اشتباهات گذشته تلاشم رو نادیده بگیرم و پا بزارم رو همه چیز

دمت گرم تا حالا اینجوری به موضوعات فکر نکرده بودم جالب بود

اره شخصیتم اینطوره ولی تاثیرات اون اتفاق داخل رفتارم و جسمم پیش میاد مثلا من بعد از یه موضوعی کلا سردرد و تپش قلب و بی حسی یکی از انگشتای دستم رو داشتم که خداروشکر الان رفع شده ولی از موقع نمیدونم به چه دلیل و اصلا دست خودم نیست موهای سرم رو میکنم و هنوز که هنوزه نتونستم این مشکلم رو درمان کنم همه میگن ناشی از استرس هایی که تو سن کم تجربه کردی🥲

دیدی چی شد؟؟؟

اکانت اصلیم معلق شد

اونم واسه یه ماااه

دیدی از اول صبخ دلشوره الکی نبود؟

حساب قبلیم معلق شد چرا؟؟؟ چون اینجا همه چیز فدای رضایت چارتا دخار بچه درس نخونده غرغروی گند دماغ میشه