2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم. اره همینو میگم خیلیم خوبه

آفرین👏هیچ وقت اشتباه نکن.عاقلانه تصمیم بگیر.

اگه این پسردوستت داره؛ تونباشی هم ؛وجوددخترخالش براش اهمیتی نداره.فقط توبراش مهمی

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
چه رسمه شیکی

سپاس گلم🌹مارسم داریم عروس روباخانوادش دعوت میکنن شام.بعدهم به عروس کادومیدن.

بعدخانواده عروس هم دامادوخانوادش رودعوت میکنن هفته بعد.بعدخانواده عروس هم به دامادکادومیدن.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
خب بگو دوست پسرت بلاکش کنه یا باهاش سرسنگین رفتار کنه یا اصلا مستقیم بگه کسی دیگه ای رو دوست دارم

چندبار بلاکش کرد هربار با یه خط دیگه پیام میداد. دوس پسرمم کارش جوریه که نمیتونه خطشو عوض کنه چون چندساله همه این شمارشو دارن. همیشه میگه بیا خطمو دایورت کن رو گوشیت یا پسورد اکانتامو ببر اما خوشم نمیاد. خواهر دوس پسرم چندبار عکس منو نشون دختره داده گفته داداشم اینو دوس داره، حتی برای تولدمم استوری تبریک تولد گذاشت ولی بازم دختره ول نمیکنه. چندبارم توی اینستا مزاحم من میشه. زده به سرم برم بهش بگم بابا بخدا این پسره اونقدراهم که فکرمیکنی خوب نیستا😂

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

تایپک قفل شد.همینجا میگم این یه چیز اضطراریه والبته یه عده هم برای شناخت قبل از عقد دائم،عقد موقت میخونن(مشروط به عدم رابطه زناشویی وجهت محرمیت).در مورد دختر ۲۰ ساله هم نه چون هم باکره هستش ونیاز به اذن پدر داره وهنوز فرصت داره برای ازدواج دائم وبهتره اگه میخواد به گناه بیوفته به خواستگاری که مناسبشه جواب مثبت بده.مُتعه برای کسیه که توان وشرایط ازدواج دائم رو نداره

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
تایپک قفل شد.همینجا میگم این یه چیز اضطراریه والبته یه عده هم برای شناخت قبل از عقد دائم،عقد موقت می ...

خب آدم که نمیتونه باهمه نامزد کنه..آبروش میره

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
خب آدم که نمیتونه باهمه نامزد کنه..آبروش میره

همه؟؟!!!!!!!قرار ما با همه نامزد کنیم؟؟؟؟اونی که شناخت نسبی بهش داره آدم وتحقیقاتش رو کرده ورفت وآمد داشته نه هر کسی که از راه رسید

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام