2777
2789
عنوان

مهمونی

225 بازدید | 23 پست

سلام. من ۱ساله با ینفر دوستم که خونوادش خبر دارن. واقعا همدیگه رو میخوایم.خونواده ی خالش اومدن خونشون. یه دختر خاله داره چندبار بهش پیام داده برای دوستی..من خودم خوندمش و پاک کردم اصلا جوابشو ندادیم. الان دوست پسرم میگه فردا پاشو بیا خونه ما که دیگه دختره پیام نده. بنظرتون برم؟ اگه اره لباس چی بپوشم؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی عقدنکردی یانامزدرسمی نیستی.دلیلی نداره بری

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
وقتی عقدنکردی یانامزدرسمی نیستی.دلیلی نداره بری

اخه گفت با خواهر و زنداداشم میایم دنبالت که فکر نکنی خونه خالیه. میگم عیب نیست جلو اونا بگم نمیام؟

خب بابات بفهمه ناراحت میشه بعدشم واسه خودت خوب نیست چند وقت دیگه ک عروسشون شدی بخاطر همین چیزا سرکوف ...

خب دخترخالشو چیکارکنم؟؟

اخه گفت با خواهر و زنداداشم میایم دنبالت که فکر نکنی خونه خالیه. میگم عیب نیست جلو اونا بگم نمیام؟

نه گلم.بگومارسمی نیستیم.هروقت شدیم بعدمیام.

درضمن هروقت عقدهم کردی تادعوتت نکردن اولین بارنرو.ماکه رسم داریم.بعدعقدخانواده پسرعروس رودعوت میکنن خونشون.بعدبهش کادومیدن.چون اولین باررفته خونشون.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
نه گلم.بگومارسمی نیستیم.هروقت شدیم بعدمیام. درضمن هروقت عقدهم کردی تادعوتت نکردن اولین بارنرو.ماکه ...

مرسی عزیزم. اره همینو میگم خیلیم خوبه