عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 عنوان مهمونی 225 بازدید | 23 پست سلام. من ۱ساله با ینفر دوستم که خونوادش خبر دارن. واقعا همدیگه رو میخوایم.خونواده ی خالش اومدن خونشون. یه دختر خاله داره چندبار بهش پیام داده برای دوستی..من خودم خوندمش و پاک کردم اصلا جوابشو ندادیم. الان دوست پسرم میگه فردا پاشو بیا خونه ما که دیگه دختره پیام نده. بنظرتون برم؟ اگه اره لباس چی بپوشم؟ لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون 1399/07/05 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 خانوادت میدونن؟ فقط مامان و خواهرم میدونن. بابام خبرنداره لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 پس نرو واقعا؟ چرا؟البته خودمم دلم نمیخاد برم ولی پسره خیلی اصرارمیکنه لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
hes_khob_zendegi عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 825 وقتی عقدنکردی یانامزدرسمی نیستی.دلیلی نداره بری خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 چه هنه چی عادی شده وای اره دیدی😂خونوادش خیلی اپنن. تازه مثلا باباش حاجیه بعد خیلیم اصیل و معروفن توشهر لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
دخترزمستان7 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 926 واقعا؟ چرا؟ البته خودمم دلم نمیخاد برم ولی پسره خیلی اصرارمیکنه خب بابات بفهمه ناراحت میشه بعدشم واسه خودت خوب نیست چند وقت دیگه ک عروسشون شدی بخاطر همین چیزا سرکوفت میزنن بهت
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 وقتی عقدنکردی یانامزدرسمی نیستی.دلیلی نداره بری اخه گفت با خواهر و زنداداشم میایم دنبالت که فکر نکنی خونه خالیه. میگم عیب نیست جلو اونا بگم نمیام؟ لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
saghar26a عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 5687 وای اره دیدی😂خونوادش خیلی اپنن. تازه مثلا باباش حاجیه بعد خیلیم اصیل و معروفن توشهر فقط میتونم بگم.سس ماس لطفااا من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 خب بابات بفهمه ناراحت میشه بعدشم واسه خودت خوب نیست چند وقت دیگه ک عروسشون شدی بخاطر همین چیزا سرکوف ... خب دخترخالشو چیکارکنم؟؟ لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 فقط میتونم بگم.سس ماس لطفااا 😐😐 لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
hes_khob_zendegi عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 825 اخه گفت با خواهر و زنداداشم میایم دنبالت که فکر نکنی خونه خالیه. میگم عیب نیست جلو اونا بگم نمیام؟ نه گلم.بگومارسمی نیستیم.هروقت شدیم بعدمیام.درضمن هروقت عقدهم کردی تادعوتت نکردن اولین بارنرو.ماکه رسم داریم.بعدعقدخانواده پسرعروس رودعوت میکنن خونشون.بعدبهش کادومیدن.چون اولین باررفته خونشون. خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 نه گلم.بگومارسمی نیستیم.هروقت شدیم بعدمیام. درضمن هروقت عقدهم کردی تادعوتت نکردن اولین بارنرو.ماکه ... مرسی عزیزم. اره همینو میگم خیلیم خوبه لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون