2777
2789
دارو هم خوردی یا فقط گوشتت رو کوبیدند؟

فقط گوشتکوب

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا واقا خوب خوب شدی؟

آره کاملا.دو هفته انجام دادم

من وزنم بالاس اینطور شدم.پیاده روی و سر پا ایستادنم خوب نیست

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
من ی پام پاشنش درد میکرد واسه مشکلات دیگه رفتم دکتر آمپول ویتامین دی و ب ۱۲ ی مدت زدم تیروییدمم کم ک ...

اینا رو دکتر باید بنویسه یا تو داروخونه میشه گرفت؟

عزيز دلم من دكتر خيلي رفتم فقط يه پروفسور بود تو مشهد با دستور اون خوب شدم من قدم نميتونستم بردارم د ...

خداروشکر امپول نزدی

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
من ده سال نتونستم راحت راه برم همیشه پامو کج میزاشتم وقتی مینشستم بعدش مث آدم آهنی راه میرفتم یادم ن ...

وای من الان دقیق همینجوریم بچه کوچیکم دارم نمیتون یه جا بشینم یکسره سر پام 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
خداروشکر امپول نزدی

نه عزيزم اصلا نزدم  وزنم تاثير داره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
آره کاملا.دو هفته انجام دادم من وزنم بالاس اینطور شدم.پیاده روی و سر پا ایستادنم خوب نیست

من پیاده روی میرم که وزنم بیاد پایین که خوب بشم یعنی میگی نرم؟

نه عزيزم اصلا نزدم  وزنم تاثير داره

دارم پیاده روی میرم ورزش میکنم بادرداااا فقط برا اینکه لاغر بشم خوب بشه😭😭😭

اینا رو دکتر باید بنویسه یا تو داروخونه میشه گرفت؟

من آزمایش خون داده بودم واسه مشکلات دیگه که ویتامینام پایین بود دکتر آمپول داد از هر کدوم ۵ تا.که استفاده کردم دیدم درد پاک هم از بین رفته داروخانه میده ولی آزمایش بدی بدونی چخبر بهتر دیگه آمپول دوزش بالاس.بعدم اگه تیرویید هم باشه که دکتر باید قرص بنویسه نمی‌دونم به کدومش ربط داشت ولی پای من بعد این خداروشکر خوب شد خودش با دکتر مطرح نکرده بودم