2777
2789
کم کاری که چاق میکنه متوجه نشدم چی گفتی 

سعي كن وزنت بياد پايين تا به خار پاشنه فشار نياد عزيز دلم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
من كم كاري تيروييد گرفتم اشتهام كم اما وزنم يهو رفت بالا دكتره ميگفت وزن بايد بياد پايين چون ظريف و ...

خداروشکر خوب شدی منم تیرویید دارم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خار پاشنه عکس انداختم جفت پاهام داره درمانش گفت امپوله 

اخه تو نت سرچ کردم نوشته درد پاشنه دو جور هست یه جورش به خاطر خار پاشنه هست یه جورش هم به خاطر متورم شدن اون غضروف پاشنه پا هست...حالا من نرفتم دکتر 

سعي كن وزنت بياد پايين تا به خار پاشنه فشار نياد عزيز دلم 

باشه عزیزم  مرسی الان رژیمم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
خداروشکر خوب شدی منم تیرویید دارم 

قربووونت عزيزم 

پس سعي كن تيروييد رو كنترل كني قرصتو سر تايم بخوري تا وزنتم بياد پايين 

نميدونم راسته يا نه ميگن از سردي خوردنه كه ميشه تيروييد من يه مدت چاي دارچين ميخوردم تو ماستم زيره سبز ميريختم نميدونم تاثير اينا بود يا نه تيروييدم از عدد شش اومد نرمال الانم قرص ميخورم البته اما كنترل شده 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
باشه عزیزم  مرسی الان رژیمم

خيلي خوبه مطمئن باش نتيجه ميگيري خوب ميشي عزيزم 

خيلي خوبه مطمئن باش نتيجه ميگيري خوب ميشي عزيزم 

ممنون عزیزدلم برام دعا کن واقعا اذیت میشم از بعد زایمانم وحشتناک درد میکنه 😘😘😘😘

قربووونت عزيزم  پس سعي كن تيروييد رو كنترل كني قرصتو سر تايم بخوري تا وزنتم بياد پايين  ...

باشه مرسی مهربون😘

ممنون عزیزدلم برام دعا کن واقعا اذیت میشم از بعد زایمانم وحشتناک درد میکنه 😘😘😘😘

چشم عزيزم ان شاالله خوب خوب ميشي 😘😘😘

چشم عزيزم ان شاالله خوب خوب ميشي 😘😘😘

مرسی فدات چشت بی بلا