2777
2789
من پیاده روی میرم که وزنم بیاد پایین که خوب بشم یعنی میگی نرم؟

کلا پیاده روی برا خارپاشنه خوب نیست.بنظرم مدتی رژیم بگیر کمی وزنت کم شه بعد پیاده روی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
نه عزيزم اصلا نزدم  وزنم تاثير داره

الان شما چاق بودین لاغر کردین؟

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیاده روی میرم که وزنم بیاد پایین که خوب بشم یعنی میگی نرم؟

فکر نکنم وزن چندان تاثیر داشته باشه ...خواهرم لاغر لاغره ولی اونم مثل من سر درد پاشنه گیر کرده

دارم پیاده روی میرم ورزش میکنم بادرداااا فقط برا اینکه لاغر بشم خوب بشه😭😭😭

كفشتو طبي كن يا كفي طبي بنداز 

من كم كاري داشتم وزنم رفته بود اون خوب شد وزنم برگشت

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
از امپول میترسیا........من فهمیدم    

وای اره دکترم گفته بود ۱۵ شهریور بیا امپول بزنم پاشنه پات نرفتم هنوز🙈

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
کلا پیاده روی برا خارپاشنه خوب نیست.بنظرم مدتی رژیم بگیر کمی وزنت کم شه بعد پیاده روی

مرسی عزیزم خیر ببینی خوبو سالم باشی همیشه ♥️

فکر نکنم وزن چندان تاثیر داشته باشه ...خواهرم لاغر لاغره ولی اونم مثل من سر درد پاشنه گیر کرده

ای بابا 

مرسی عزیزم خیر ببینی خوبو سالم باشی همیشه ♥️

مرسی از دعای قشنگت.

همچنین🌹

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
وای اره دکترم گفته بود ۱۵ شهریور بیا امپول بزنم پاشنه پات نرفتم هنوز🙈

نگفت چرا امپول؟اصلا خار پاشنه داری یا استخوان پاشنه ات متورم و دردناک شده؟

كفشتو طبي كن يا كفي طبي بنداز  من كم كاري داشتم وزنم رفته بود اون خوب شد وزنم برگشت

کم کاری که چاق میکنه متوجه نشدم چی گفتی 

نگفت چرا امپول؟اصلا خار پاشنه داری یا استخوان پاشنه ات متورم و دردناک شده؟

خار پاشنه عکس انداختم جفت پاهام داره درمانش گفت امپوله 

کم کاری که چاق میکنه متوجه نشدم چی گفتی 

من كم كاري تيروييد گرفتم اشتهام كم اما وزنم يهو رفت بالا دكتره ميگفت وزن بايد بياد پايين چون ظريف و ريزه ميزه هستم وزنم فشار مياره خار پاشنه بدتر ميشه قرصاي تيروييد رو خوردم رعايت كردم وزنم اومد پايين 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام