2777
2789
اسمش که خطریه

خخخخخ🤣

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندسال عذاب کشیدم آرزو داشتم پاشنمو زمین بزارم رفتم دکتر عکس گرفتم دوتا استخون اضافه توی پاشنه ام ...

عزیزم منم دقیقا همینجوری شدم صبح اصلا نمیتونم رو پام وایسم  همش یه جا نشستم کدوم دکتر رفتی تخصص در چی داشت؟

گوشت کوب تراپی دیگه چیه؟

بزن نت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بزن نت

گوشتکوب تراپی همون شاک ویو .بدون هزینه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چیکار کردی تروخدا بگو پدر منو در اورده 

عزيز دلم من دكتر خيلي رفتم فقط يه پروفسور بود تو مشهد با دستور اون خوب شدم من قدم نميتونستم بردارم دارو نداد فقط 

كفشامو ريختم دور چون گفت كفشات چينيه ارزونه گفتم اره همشو ريختم دور

كفش طبي گفت بپوشم 

تو خونه بدون دمپايي طبي راه نرم بهم گفت دمپايي ابري كه كفش حالت  كفش ماساژور داره بخرم 

هر روز صب پنج دقيقه پامو ميزاشتم تو كيسه يخ و شبم پنج دقيقه يعني كيسه فريزري كه توش يخه زير پام بود 

و كم كردن وزنم كه پنج كيلو اضافه داشتم 

و حركات كششي يادم داد بشين كف زمين پاهاتو دراز كن كنار هم يه پارچه بردار بنداز حالت قلاب كف پات و از دو طرف با دست پارچه رو بكش بالا 

و تاكيد داشت حتمن تو خونه دمپايي طبي يا ابري نرم بپوشم 

و شبا زير پاهام بالش بزارم الان دو ساله خوب خوبم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عزیزم منم دقیقا همینجوری شدم صبح اصلا نمیتونم رو پام وایسم  همش یه جا نشستم کدوم دکتر رفتی تخصص ...

متخصص ارتوپد رفتم. شاک ویو ترس نداره یه دستگاهه دکترفیزیوتراپ میزاره روی پاشنه ات و ضربه های کوچولو ولی باسرعت زیاد میزنه و استخون اضافه رو خرد میکنه بعدشم با ژل مسکن برات ماساژ میدن

عزيز دلم من دكتر خيلي رفتم فقط يه پروفسور بود تو مشهد با دستور اون خوب شدم من قدم نميتونستم بردارم د ...

ممنون گلم امتحان میکنم ان شاالله همیشه سلامت باشی

ممنون گلم امتحان میکنم ان شاالله همیشه سلامت باشی

حتمن خوب ميشي عزيزم ان شاالله شما هم هميشه سلامت باشي فدات شم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام