2777
2789
عنوان

این عکس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 76 پست
فقط موندم چطوری ار رو دسشویی برش داشتین گزاشتینش رو دسمال کاغذی😐

دستمال کاغذی نیست نوار بهداشتیه انگار حسم‌میگه طرف سایتوتکی چیزی خورده بعد این دفع شده گزاشته که مطمئن شه بازم نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم فاز اینایی که عق عوق راه انداختن چیه بجای کامنت گزاشتن سریع محل رو ترک کن شاید بعضیا اطلاعاتی داشته باشن راجع به عکس یا این اتفاق 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

اول اشاره میکردی...که حساسا نیان

دوم دوستان درسته شاید حالتون بد شه ولی یه چیز کاملن طبیعی حتی دخترای مجرد هم ممکنه لخته بزرگتر از این دفع کرده باشن...

سومن عیزم متاسفم سقط شده جفت وجنین حتمن سریع ببرید دکتر سونو و...خدا انشالله کمکش کنه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

حالا چتونه ی سقطه دگ،توپریودیم گاهی بافتای کوچیک میان دگ اینقد عوق زدن نداره ک😐

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
فکر کنم بچه اس     الان یسری میان میگن وای چرا گذاشتی   خیلی براشون عجیبه   &nbs ...

میخواستم همینو بگم

تو یه سایتی (مثلا نینی سایت خارجکی) یه نفر شبیه این عکسو گذاشته بود همه همدردی کردن که سقط کرده

یه نفرم تشکر کرده بود که این عکس باعث میشه خانمای بدون تجربه که نگران سقط هستن مقایسه کنن و مطمئن بشن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
من نمیدونم فاز اینایی که عق عوق راه انداختن چیه بجای کامنت گزاشتن سریع محل رو ترک کن شاید بعضیا اطلا ...

شما بمون کالبد شکافی کن...خانم دکتر

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

حالا عکس خا بر سری بود همه استیکر خنده میذاشتن میگفن وا این چی بود دیگه وااای، ده تا هم تاپیک پشت هم راجع بهش میزدن که دیدی فلان کاربر چی گذاشت!😑

مثل چند وقت پیش که یه نفر هی میذاشت