2777
2789
عنوان

این عکس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 76 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وای عزیزم ببرینش دکتر

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

فک کنم سقط شده ‌.بعضیاچکارای میکنین بنظرت کارت درست بودعکس گذاشتی؟شمانمیدونی این فقط لکه نیست وبایدسریع بره دکتر؟ازی جنینم بزرگتره. توروخدانکنین این کارا رو پره اینجا پسرجوونه

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

عزیزم متاسفانه فک کنم جنین دفع شده حتما بگو بره بیمارستان یادکتر،منم سقط کردم همچین چیزی دفع شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
بجای اینکه این عکسا رو بزارید تو سایت حال بقیه رو خراب کنید بهتزه بجاش سریع برین دکتر و سونو اوزژان ...

جالبه این جور عکسارو همون پست اول میذارن چیز دیگه باشه صدتا کوکو باید دوستان بگن تا بذارن.فهم و شعورم خوب چیزیه