2777
2789
عنوان

این عکس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 76 پست
میخواستم همینو بگم تو یه سایتی (مثلا نینی سایت خارجکی) یه نفر شبیه این عکسو گذاشته بود همه همد ...

متاسفانه همه منتظر عکس چهره وخرید بودن اونم تو سایت بارداری 😑🤐

خب بنده خدا اولین تجربه اش بوده نباید که حتما توهین کنیم ایشالا واسه کسی اتفاق نیافته 😐

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میخواستم همینو بگم تو یه سایتی (مثلا نینی سایت خارجکی) یه نفر شبیه این عکسو گذاشته بود همه همد ...

آخه چیز عجیبی نی    دیگه هممون پریود میشیم لخته خون هم میبینیم     اینم یچیز مثل همون      😬😑

😐😐😐
متاسفانه همه منتظر عکس چهره خرید بودن اون تو سایت بارداری 😑🤐 خب بنده خدا اولین تجربه اش بوده نبای ...

فکر کن خیلیا کنکوری یا دختر کم سن یا حتی آقا توی تاپیک میبینن میگن اینجا یه سایت بارداریه! 

خب از این عکس که مرتبطتر به یه سایت بارداری نداریم🤣🤣🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
فکر کن خیلیا کنکوری یا دختر کم سن یا حتی آقا توی تاپیک میبینن میگن اینجا یه سایت بارداریه!  خب ...

دقیقا باید اسم سایت رو عوض کنن بنویسن عمومی و مسائل خانوادگی 😑😐😂

دقیقا باید اسم سایت رو عوض کنن بنویسن عمومی و مسائل خانوادگی 😑😐😂

مسائل عمومی و برادران بجز بارداری😬

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

سلام اگه تصویر ارسالی باعث رنجیده خاطر شدنتون شده ببخشید.

من این عکسو در بخش تالار مشکلات مربوط به بارداری و رشد جنین ارسال کردم و ضمنا این سایت مربوط به نی نی و بارداری است.

بعدشم خیلی این عکس جنبه آموزشی داره.

این عکس هنوز خودمونم نمیدونیم چی هست. فردا میره سونو تا معلوم شه. خواهرم توش رو قشنگ باز کرده و نگاه کرده اما جنین ندیده توش... پس شاید کیسه و جفت نباشه