2777
2789
عنوان

شنیدید خط فقر شده چند میلیون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 151 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من فکر میکنم مراعات کردن مردم دلشون نشکنه گفتن به ازای هر نفر حدودا ۲.۵ میلیون. والا الان مریض ...

چه مراعاتی آخه همه چی گرون کردن دیروز  ی شونه تخم مرغ گرفتیم 33 تومن😕  

گرونی رو خودشون شروع میکنن دیگه تخم مرغ چیه که دیگه گرون کنن 😕

فقط خودمون باید مراعات کنیم 😕

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
ما خانوادمون ۶ نفره  ...پدرم بازنشسته ۴ و خورده ای میگیره

عزیزم الان وضعیت اکثر بازنشسته ها همینه. بنده خداها یه عمر زحمت کشیدن که تو پیری خیالشون از بابت حقوق و بیمه راحت باشه، که اون حقوق هم روز به روز داره بی ارزش تر میشه با این قیمتها

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
پس من این مردمو که تو میوه فروشی یا هایپر میبینم چجوری سبدو پر میکنن عجبم خیلیا قدرت خرید رو دارن ام ...

هرکی ک خرید میکنه دلیل ب مایه داریش نیس..ما یکیو داریم تو فامیل به عالم و ادم بدهکاره اما هرهفته انواع اقسام میوه 

گوشت و مرغ محلی ..ووو میخره..

ینی از شکم نمیتونه بگذره 

از همینجا میگم خاک تو سرش

اشنای نزدیکه نسبتشو نمیگم😂

وااااا🙁 
پلان و نماهم کار میکنم 

میشه بپرسم رشته ی دبیرستانت چی بود؟؟ریاضی؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چه مراعاتی آخه همه چی گرون کردن دیروز  ی شونه تخم مرغ گرفتیم 33 تومن😕   گرونی رو خودشون ...

آره باید هیچی نخوریم دیگه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

ما درامدمون بالای ۱۰ میلیون بود پدرم که بازنشسته شد بعد از ۳۵سالللللل زحمت  بازنشستگیش شد ۵ تومن  😊 قبلا میشد با پاداش بازنشستگیش لندکروز خرید الان یه ۲۰۶ نهایت😶 خلاصه الان با دو تا شغل دیگه داره میرسونتمون به خط فقر😥  مثلا الان وقت استراحتش بود 😞

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
عزیزم الان وضعیت اکثر بازنشسته ها همینه. بنده خداها یه عمر زحمت کشیدن که تو پیری خیالشون از بابت حقو ...

اره متاسفانه پدر من ناجا بود بعد ۳۰ سال سختی اخر عاقبتمون اینه بزور تا وسط برج برسه بازم خداروشکر

بله ریاضی و فیزیک  رتبه ی کنکورم ۱۵۰۰  دانشکاه روزانه  کارشناسی پیوسته مهندسی معما ...

انشالله که همیشه موفق باشی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹