2777
2789
عنوان

شنیدید خط فقر شده چند میلیون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 151 پست
با این حساب ما هیییییییچ فقط ب خط فقرم نمیرسیم  همین دوسه کیلومتر زیرش میمونیم😑 با ۳ ۴ تومن ...

یه زمانی همین نزدیکها  ۳ ،۴  تومن حقوق خوب و ایده آل حساب میشد .... افسوس

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحالم😍

برای اینکه ما تنها زیر خط فقر نیستیم😂🤭

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
چند روز پیش ها هم یکی تاپیک زده بود همچین ک میگید هم گرونی نستا 😣😣🥱🥱

ن گرونی کجا بود؟؟ماشینای عادی ک تا چن وقت پیش هیشکی نگاشون نمیکرد الان شدن ۳۰۰  ۴۰۰ میلیون.تخم مرغ ۵۰۰ شده ۱۵۰۰ گرونی نیس که.بریم خوش بگذرونیم بابا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

😥😥😐الان ما دوتومن میگیریم کجاییم به نظرتون من الان زندم یکیتون بیاد منو یه میشگون بگیره ببنم این دنیام یا اون دنیا😱

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
بله 😑 

پس ما با این حساب باید بریم خودکشی کنیم😑

عزیزم من شوهرم دوبرابر حقوق الانشو داشت 

الان هم خونه داشتیم هم ماشین خوب 

هم زندگی(نمیگم لاکچری ) ولی معمولی و خوب 

در حال حاضر نهایت درامدش ۴ و خورده ایه ۵ تومنه

ولی میانگین ۴..

شما دیگه از اونور بوم افتادین خواهر😂

دوسه متر بالای خط فقرین دستو پاهم میزنین؟

وااااا🙁 
خیلی خوشحالم😍 برای اینکه ما تنها زیر هط فقر نیستیم😂🤭

منو بگو ک اصلا حتی نمیتونم خط فقرو برا خودم معنی کنم😭😭

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن گرونی کجا بود؟؟ماشینای عادی ک تا چن وقت پیش هیشکی نگاشون نمیکرد الان شدن ۳۰۰  ۴۰۰ میلیون.تخم ...

واقعن بابا کجا گرونیه 

یه باک‌بنزین نودتومن نا قابله دیگ این همه اه و ناله نداره 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اون داشته کلاس میزاشته

حقوقش ۲ و خورده ای بود

بعد ۱۰۰۰ تا تاپیکم زده بود که من فلان چیزارو خرید اینقدر گرون نیست

یا نون دونه ای ۳۰۰ تومنه ۳بار در روز میشه ۹۰۰ بعد ماهانه فلان قدر میشه🤦🏻‍♀️

اینجوری میتونن زنده بمونن باماهی ۳۰ هزارتومن😐

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍