2777
2789
عنوان

شنیدید خط فقر شده چند میلیون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 151 پست
 یه طلا فروش با پول خرید و فروش نمیکنه روی کاغذ خرید و فروش میکنه در نتیجه هیچی هیچی کلی پول به ...

عزیزم مثال من واسه خرید طلا اونی نبود ک شغلش اینه واسه کسی بود ک میره پولشو به طلا تبدیل میکنه گفتم اون فقط با این روش ارزش پولشو حفظ میکنه

بعدشم گفتم گرونی شده همه دارن بهم ضربه میزنن اون طلافروشی ک با نوسان گیری پول به جیب میزنه وقتی میره ماشین بخره با نوسان گیری پول از جیبش میکشن بیرون اونی ک با فروش ماشین پول به جیب میزنه میره ملک بخره با نوسان گیری پول از جیبش خارج میکنن و این چرخه ضربه زدن به هم ادامه داره...

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
هرجا باشی نمیشه زندگی کرد نمیدونم چرا فک میکنن تو وشهرستان همه چیز ارزونه پوشاک و خرد و خوراک همه ...

خب درسته همه جا گرونی هست. من خودم ی شهر کوچیک زندکی میکنم. به لحاظ اجاره و کرایه های رفت و امدو .. گفتم.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان