2777
2789
عنوان

شنیدید خط فقر شده چند میلیون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 151 پست

الان خود من دوتا زانوم داغونه نیاز به فیزیوتراپی داره ولی نمیتونم بخاطر هزینه اش برم تا ده سال آینده هم دچار آرتروز میشه اگه رسیدگی نکنم حالا بماند پول قرث و داروهایی که باید بخرم 

خدایااا کو عدالتت

فقط خدا بداد فقیر بیچاره ها برسه که همیشه باید اولویت جنگیدن با اونا باشه و سپر بلای پولدارا بشن&nbs ...

یه جمله یه جایی خوندم خیلی تلخ بود

نوشته بود سرباز میجنگه و خون میده فرمانده اش ارتقا درجه میگیره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه فرقی نمیکنه کی اول جنگ شروع کرد مهم اینه گیر افتادیم مثل این می مونه دوتا ماشین باهم مساب ...

چرا فرق نکنه

چرا نباید بفهمیم داریم از کجا میخوریم

چرا نباید بفهمیم کسی دلسوز ما نیست و همه میخوان جیب خودشونو پر کنن

🍁
اتفاقا اونی که داره روز به روز بیشتر سود به مالش تعلق میگیره  هرکه بامش بیش برفش بیشتر  &n ...

کسی سود نمیکنه فقط داره ارزش پولشو حفظ میکنه اونی ک پراید ۱۰۰میلیونی داره هنوز پرایدسواره با ۱۰۰میلیون میتونه در حد پراید ماشین سوار شه اونی ک ماشینش ۱میلیارد اونم فقط میتونه در حد همون ماشین سوار شه اونی ک امروز طلا میخره ۱۰۰میلیون ۶ماه دیگه حساب میکنه شده ۲۰۰میلیون اون پولدار نشده اون فقط ارزش پولشو حفظ کرده اگه با ۱۰۰میلیون مثلا ۲۰گرم تونسته طلا بخره ۶ماه بعد هم با ۲۰۰میلیون همون ۲۰گرم طلا داره

اون پولداری ک شما میگی اسمش اقازاده نه اونی ک درامدش ۲۰میلیون

دقیقن کسایی ک درامدشون بیست تومن دیگ‌پولدار نیستن بازم زیر فقط فقرن ولی یکم فاصله اشون با بقیه فرق داره 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
چرا فرق نکنه چرا نباید بفهمیم داریم از کجا میخوریم چرا نباید بفهمیم کسی دلسوز ما نیست و همه میخوان ...

الان مثل دومینو داریم بهم ضربه میزنیم گرونی شده من به شما ضربه میزنم شما به کناریت و این ضربه ها ادامه داره 

کسی سود نمیکنه فقط داره ارزش پولشو حفظ میکنه اونی ک پراید ۱۰۰میلیونی داره هنوز پرایدسواره با ۱۰۰میلی ...

یه طلا فروش با پول خرید و فروش نمیکنه روی کاغذ خرید و فروش میکنه در نتیجه هیچی هیچی کلی پول به جیب میزنه مثلا روی کاغذ nگرم میخره گرمی مثلا nمیلیون  وقتی شد n+20میلیون میفروشه بدون اینکه پول مبادله بشه مثلا ۴۰میلیون از این نوسان پول به جیب میزنه 

کاری که خیلییییی از پولدار ها با نوسان بازار دارن انجام میدن  

چیزی که شما میگی برای افراد عادی صادقه نه کسی که به پولدار تر شدن وارده 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
اره چون هرکی داره واسه سیر کردن شکمش تلاش میکنه.طبیعیه که به کسی رحم نکنیم

نه عزیزم من وقتی گرونی امد 

بیشتر همکارام پلان متری ۷ تومن و‌کردن متری ۱۵ 

با اینک‌با هفت تومن‌میتونن‌زندگی‌نرمالی داشته باشن یا حتی با تری نه تومن ولی تا جایی ک تونستن افزایش قیمت دادن 

هر متر طراحی داخلی رو کردن بالای صد تومن 

بخدا کاهی اوقات بجای اینک دست همو بگیریم بدتر ضربه میزنیم بهم 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•