2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر خاله من دکترا شیمی داره همه دوره هاش دانشگاه های دولتی تاپ 

ولی متاسفانه بیکاره چون شغل پشت میزی میخواد 

پتروشیمی ونفت و اینا ک همه پارتی...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

رشته جذابی هست ولی استخدام خیلی خیلی خیلی کم هست، شرکت های خصوصی هم محیط اکثرا مردونه هست، اگر دکتری داشته باشی میتونی تدریس کنی.

من با تموم سختی هاش دوسش دارم و الان شش ساله کار میکنم

رشته جذابی هست ولی استخدام خیلی خیلی خیلی کم هست، شرکت های خصوصی هم محیط اکثرا مردونه هست، اگر دکتری ...

منم اصلا اولش بهش علاقه نداشتم ،دیگه قسمت بود برم ،الان برای کارشناسیش میخونم 

پسر خاله من دکترا شیمی داره همه دوره هاش دانشگاه های دولتی تاپ  ولی متاسفانه بیکاره چون شغل پش ...

یعنی چطور پارتیه ؟ 

مثلا شریف خوندن یا شیراز یا...

چون دانشگاههای تاپ به احتمال زیاد آینده رو تامین میکنن .

یعنی چطور پارتیه ؟  مثلا شریف خوندن یا شیراز یا... چون دانشگاههای تاپ به احتمال زیاد آینده رو ...

لیسانس امیرکبیر

فوق شیراز 

دکترا اصفهان

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
رشته جذابی هست ولی استخدام خیلی خیلی خیلی کم هست، شرکت های خصوصی هم محیط اکثرا مردونه هست، اگر دکتری ...

بعضی از اساتید ما فوق خوندن تدریس میکنن دیگه مثلا برای استاد شدن شریف حتما دکترا ملاکه.

یعنی چطور پارتیه ؟  مثلا شریف خوندن یا شیراز یا... چون دانشگاههای تاپ به احتمال زیاد آینده رو ...

بله ولی متاسفانه ایشون مستقیم میخوان برن پشت میز 

شرکت نف و اینا ک اکثرا پسرها و اقوام های خودشون میره جایی برای امثال پسر خاله من نمیمونه...

البته دوستمم لیسانس شیمی کاربردی بیکاره تااین لحظه میگه ارشد بگیرم شاید فرجی شد

لیسانس امیرکبیر فوق شیراز  دکترا اصفهان

حالا چرا بیکار ؟ یعنی پارتی بازی چجوریه ؟مگه سواد علمی شون بالا نیست ؟یا دانشگاهشون خوب نبوده؟اوکی همه چیزشون ،شاید علاقه ندارن برن ،همون اول که شغل پشت میزی به آدم نمیدن احساس میکنم ایشون حداقل ۲۸وحداکثر ۳۴ساله هستن.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز