2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش بر اساس سوابق تحصیلی هم نمیتونه بره؟ راستی دوست داره تو رشته های پیراپزشکی بخونه ؟

دوست داشت ولی رتبش خیلی بد شد الانم میخواد بدون کنکور بره ولی نمیدونم با معدل ۱۳ مهندسی شیمی راش میدن یا نه

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
دوست داشت ولی رتبش خیلی بد شد الانم میخواد بدون کنکور بره ولی نمیدونم با معدل ۱۳ مهندسی شیمی راش مید ...

منم رتبم بدشده امسالم سال سومم بوده

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
بعضی از اساتید ما فوق خوندن تدریس میکنن دیگه مثلا برای استاد شدن شریف حتما دکترا ملاکه.

ازاد یا سراسری؟ کدوم دانشگاه؟

زمان ما تمام اساتیدمون دکترا داشتن حتی دانشجوی دکتری هم نبود

الان هم برای تدریس گرایش های شیمی فقط دکتری برمیدارن

دوست داشت ولی رتبش خیلی بد شد الانم میخواد بدون کنکور بره ولی نمیدونم با معدل ۱۳ مهندسی شیمی راش مید ...

خب تاپیک بزن یه مشاوره کنکور جوابتو بده اینطور هم از سایت استفاده میکنی،راستی یکی میخواد بارشته ۱۸۷هزار آزاد شهر ما بیاره به نظرت قبول میشه ؟

ازاد یا سراسری؟ کدوم دانشگاه؟  زمان ما تمام اساتیدمون دکترا داشتن حتی دانشجوی دکتری هم نبود ا ...

نه از من آزاده 

ولی استادمون که دکترا دارن فقط میگن اساتید مرتبط بیان ایشون قوچانی هستن

یکبار نشد دیگه نرین تلاش کردین نشد قسمت نیست حتما  منم دوسال پشت کنکور نشستم اصلا خوب نبود&nbs ...

نمیدونم والااخه دانشگاه خوب ورشته ای که دوست دارم روحتمامیخوام نمیتونم چیزی به غیرازایناهم فکرکنم اگه چیزای دیگه بخوام برم میدونم که تلاش نمیکنم چون قبلاتجربشوداشتم ازخودم مطمئنم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
خب دیگه ایشون کلا کمال گرا من مدرک ندارم اما خیلی از شغل ها رو تجربه کردم حتی بدون یک قران پول  ...

میکربیولوژی خوندم...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
کجا باید برم  یه دنیا خاطره تو رو یادم بیاره😂💖

😁😘

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
 متولد ۶۹ هستن ینی ۲۹ سالشه...البته چون اطلاعات و درسش عالی بوده انتظار داره مستقیم بره پشت میز ...

خانمی کدوم شهری شما؟

برادرتون کار و پیدا کرد؟

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
رشته جذابی هست ولی استخدام خیلی خیلی خیلی کم هست، شرکت های خصوصی هم محیط اکثرا مردونه هست، اگر دکتری ...

سلام ببخشید شما کسی میشناسیشون رشته اشون این باشه و دنبال کار ؟؟برای کسی میخوام سراغ گرفتن

بله ولی متاسفانه ایشون مستقیم میخوان برن پشت میز  شرکت نف و اینا ک اکثرا پسرها و اقوام های خود ...

سللام دوستتون کار پیدا کرد؟؟

سلام عزیزم به نظرم بازار کارش کاملا وابسته به شهریه که توشی اما مثلا توی شهر های صنعتی مثل اصفهان ،تهران،مشهد اینا میتونی بری آگهی های استخدام های آنلاین هم بخونی که هر روز استخدام جدید اضافه میشه فقط دیگه خودتون میدونید الان رشته های ریاضی را هر به راحتی می‌تونه قبول بشه و مهارت و علاقه شماست که تعیین می‌کنه بیکار باشید یا نه ،اما دیگه اولش باید از جاهای کوچک تر شروع کنی اما مطمین باش پیشرفت می‌کنی توی مهندسی شیمی اگه ارشد هم بخونی بهتره گرایش های مختلفش را خودت ببین کدوم را میخوای ولی پلیمر یا صنایع  غذایی برای خانم ها خوبه ،اینکه میبینی با کلی مدرک و مهارت بیکار هستند چون از اول میخوان حقوق ده میلیونی و سمت های مدیریتی داشته باشند یا واقعا مهارت ندارند،برنامه های رشته ات و زبان هم خوب خوب یاد بگیر موفق باشی،اگه با مهارت باشی و اولش دنبال تجربه کار فقط امکان پیشرفت و افزایش حقوقش بالاست