بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والااخه دانشگاه خوب ورشته ای که دوست دارم روحتمامیخوام نمیتونم چیزی به غیرازایناهم فکرکنم اگه چیزای دیگه بخوام برم میدونم که تلاش نمیکنم چون قبلاتجربشوداشتم ازخودم مطمئنم
دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
سلام عزیزم به نظرم بازار کارش کاملا وابسته به شهریه که توشی اما مثلا توی شهر های صنعتی مثل اصفهان ،تهران،مشهد اینا میتونی بری آگهی های استخدام های آنلاین هم بخونی که هر روز استخدام جدید اضافه میشه فقط دیگه خودتون میدونید الان رشته های ریاضی را هر به راحتی میتونه قبول بشه و مهارت و علاقه شماست که تعیین میکنه بیکار باشید یا نه ،اما دیگه اولش باید از جاهای کوچک تر شروع کنی اما مطمین باش پیشرفت میکنی توی مهندسی شیمی اگه ارشد هم بخونی بهتره گرایش های مختلفش را خودت ببین کدوم را میخوای ولی پلیمر یا صنایع غذایی برای خانم ها خوبه ،اینکه میبینی با کلی مدرک و مهارت بیکار هستند چون از اول میخوان حقوق ده میلیونی و سمت های مدیریتی داشته باشند یا واقعا مهارت ندارند،برنامه های رشته ات و زبان هم خوب خوب یاد بگیر موفق باشی،اگه با مهارت باشی و اولش دنبال تجربه کار فقط امکان پیشرفت و افزایش حقوقش بالاست