2777
2789
حالا چرا بیکار ؟ یعنی پارتی بازی چجوریه ؟مگه سواد علمی شون بالا نیست ؟یا دانشگاهشون خوب نبوده؟اوکی ه ...

متولد ۶۹ هستن ینی ۲۹ سالشه...البته چون اطلاعات و درسش عالی بوده انتظار داره مستقیم بره پشت میز دیگه ...اگر نبود ک نمیخواست بره 

جز تاپ های دانشگاهشون بوده

دانشگاهشون ک گفتم لیسانس امیرکبیر تهران فوق دولتی شیراز دکتری اصفهان 

کلا بازار کار انچنانی نداره شیمی مگه بشی معلم کنکور این چنینی...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ولی مهندسی شیمی با شیمی محض کاربردی فرق داره.

پسر خالم مهندس شیمی 

دوسنم کاربردی

دوتاشون ک فعلا اینجوریه 

شما برو شاید جواب گرفتی عزیز❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خالم مهندس شیمی  دوسنم کاربردی دوتاشون ک فعلا اینجوریه  شما برو شاید جواب گرفتی عزی ...

من اینقدر سختی کشیدم حدی نداشته 

فقط نمیگم به کسی فقط یه لبخند از سر تا امیدی میزنم 

خیلی سخته خیلی ،از نظر من هیچکی تو دنیا مثل من نیست نبوده و نخواهد بود کلا با همه فرق دارم:)

:(

متولد ۶۹ هستن ینی ۲۹ سالشه...البته چون اطلاعات و درسش عالی بوده انتظار داره مستقیم بره پشت میز ...

خب دیگه ایشون کلا کمال گرا من مدرک ندارم اما خیلی از شغل ها رو تجربه کردم حتی بدون یک قران پول 

شما رشتتون چی بوده؟

من اینقدر سختی کشیدم حدی نداشته  فقط نمیگم به کسی فقط یه لبخند از سر تا امیدی میزنم  خیل ...

نامزدم میخواد بدون کنکورشو بره توی ریاضیا رشته پرطرفداریه؟

آخه از این میترسم قبول نشه🥺

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
نامزدم میخواد بدون کنکورشو بره توی ریاضیا رشته پرطرفداریه؟ آخه از این میترسم قبول نشه🥺

میشه من خودم بدون کنکور رفتم چون هی امتحان میدادم پزشکی قبول نمی‌شدم دیگه این رشته رو رفتم اما دیگه ولی ...

میشه من خودم بدون کنکور رفتم چون هی امتحان میدادم پزشکی قبول نمی‌شدم دیگه این رشته رو رفتم اما دیگه ...

جدا؟ آزاد بدون کنکور میخواد بره معدل پایینه ۱۳ هست میاره؟ اطراف تهران🥺🥺🥺😭؟؟؟

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
میشه من خودم بدون کنکور رفتم چون هی امتحان میدادم پزشکی قبول نمی‌شدم دیگه این رشته رو رفتم اما دیگه ...

ازتجربی رفتی مهندسی برات سخت نبودبخوای درسای مهندسی که ریاضیش خیلی زیاده

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
عزیزم نفسم اینقدر نگران نباش  من ولی ایرانشهریم ،یه مصوبه بود مال منطقه ما

قربونت برم دعا کن بشه ایشونم ۵ سال کنکور بی فایده داد امسال اگر نره دانشگاه میگه دیگه درس نمیتونم خانواده منم میگن دانشگاه نرفته باشه راضی نیستیم😔

ازتجربی رفتی مهندسی برات سخت نبودبخوای درسای مهندسی که ریاضیش خیلی زیاده

ای بابا من باید دکتر میشدم ببین سر از آزاد در آوردم 

شیمی فیزیک ریاضی که هم تو رشته ریاضی هست هم تجربی فقط ریاضی ها زیست ندارن

قربونت برم دعا کن بشه ایشونم ۵ سال کنکور بی فایده داد امسال اگر نره دانشگاه میگه دیگه درس نمیتونم خا ...

نگران نباش بر اساس سوابق تحصیلی هم نمیتونه بره؟

راستی دوست داره تو رشته های پیراپزشکی بخونه ؟

ای بابا من باید دکتر میشدم ببین سر از آزاد در آوردم  شیمی فیزیک ریاضی که هم تو رشته ریاضی هست ...

خب ریاضی رشته ریاضی تخصصی ترمیشه خو

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره