2777
2789
عنوان

خانوما !کیا از زیبایی خسته شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 57 پست
هر کس هرجور ک دوسداره میتونه باشه و با هرنوع  پوشش و ارایشی ظاهر بشه  دلیل نمیشه یچی شما ...

ولی از هم چیز یاد نمی گیریم

منم زیبایی دوست دارم

ولی زیبایی فیک نه

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا.. اعتماد بنفس زنای جامعه مون خ کم شده.. انگار کرم نزنی نمبتونی بیرون بری.. ولی اروپاییا بنظذم اعتماد بنفس بیشتری دارن ک بی آرایش میرن

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

دقیقا

ادم هیچ جااسایشی براش نمیمونه ازدست ی سری ادمای عقده ای

من زیبایی ودوست دارم ولی ن اینکه افراط کنم وهمه بگن خیلی معذرت میخوام ک اینومیگم(خرم ارایش کنه خوشگل میشه) 

دنیای مازیباترمیشود زمانیکه دست توخلقت خدانبریم

هرکسی ب اندازه ی خودش زیبایی داره

ولی متاسفانه اکثراتصورشون اززیبایی،بدحجاب بودن،ارایش غلیظ،جلف بازی وایناس

ی خانوم باید باوقارو خوش پوش باشه

برای خودش احترام قائل شه

چقدرتاپیک خیانت وچشم هیزیه همسرمیبینیم؟

فقط توهمین سایت

خو خانومای گل اگه هممون ب این درجه ازرشد برسیم ک تیپ بیرونمون خونه خراب کن نباشه

زندگیه همه عالی میشه

اول ازهمه هم ب خودم میگم....

حرف دل منو زدی، باعث شده مرداهم توقعشون خیلیییی بره بالا اگرچه خانمها بگن برای خودمونه که من به شخصه باور نمیکنم چون آدما راحتی رو به این همه سختی و سه ساعت جلو آینه وایسادن ترجیح میدن، ولی اینکه همش بخوان به تو هم تلقین کنن که نگا تو یک چیزی کم داری مثلا یه دونه جوش زدی چرا با هزار لایه کرم نپوشوندیش یا چرا مثلا بینیت بزرگه و... آزاردهنده هس. 

حرف دل منو زدی، باعث شده مرداهم توقعشون خیلیییی بره بالا اگرچه خانمها بگن برای خودمونه که من به شخصه ...

الام تو اینستا ارایش میکنن هزار تا فی لتر هم نبندازن بعد فیلم عکس میگیرن از خودشون مرده میبینه فک میکنه طبیعی این طرف خوشگله زنش از چشمش میفته 

ی سریا نفهمن فقط بلدن بیان ن ب تو چه ولی خودش تا کمر تو زندگی بقیه هستن

شما ک میفهمی یه نگا به تاپیکات بندازی و طرز حرف زدنت 

مشخص میشه کی نفهمه و تا کجاش دقیقآ تو.....بقیس 🤣🤣🤣🤣موفق باشی  خودشیفته 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.

اگه از درون باور زیبایی داشته باشن اعتماد به نفسشون می ره بالاتر شما هر چقدرم عمل کنید به خودتون برسین برای رقابت باشه دست بالا دست بسیار دوباره مرد باید یه خوشگل تر ببینه بره دنبال اون چون خوشگل تره این جوری تا آخر عمرتون که نمی تونید زندگی کنید  نمی گم زیبایی بده همش در حد تعادل خوبه یکی قلبا واقعی شما رو بخواد حوری هم ببینه باز سمت کسی نمی ره چون زیبایی درون شما رو دیده می خواد،،، 

مثلا تو همون اروپا با یه کوله پا میشن میرن کوه به جای لوازم ارایش جعبه کمک اولیه و ... میارن  

با تیشرت میرن پارک

با توپ میرن باشگاه

والا من وقتی با تیپ ساده میرم بازار فروشنده ها بهم محل نمیدن 

انگار باید لباس مهمونی می پوشیدمو و بیگودی میزاشتم موهام

شما ک میفهمی یه نگا به تاپیکات بندازی و طرز حرف زدنت  مشخص میشه کی نفهمه و تا کجاش دقیقآ تو... ...

تاپیکای من چشه .توهینی کردم ؟

ی سریا مثل شما میان ادای مریم مقدس در میارن در صورتی که خدا میدونه چیا ازشون سر میزنه 😏😏

رپ نکن قشنگ 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
مثلا تو همون اروپا با یه کوله پا میشن میرن کوه به جای لوازم ارایش جعبه کمک اولیه و ... میارن   ...

دقیقااا😂😂ولی هرچی کمتر به آدم نگاه کنن آرامش بیشتری داری ولی تو جامعه ما نگاه کردم مردا و شماره گرفتن و خواستگار زیادی داشتن خیلی افتخاره نمیدونم چزا

تاپیکای من چشه .توهینی کردم ؟ ی سریا مثل شما میان ادای مریم مقدس در میارن در صورتی که خدا میدونه چی ...

حالا من ایشون نمیگم ولی تو سایت یاد گرفتن تا طرف حرف میزنه نیگن دخالت نکن سرت توکاره خودت باشه 😕😕

عزیزم کسی نگف ک نباشن داره کلی میگه میگع دنیا بدون عنل و لوازم ارایش بهتر بود الان همش در تکاپو برا ...

من ک معمولیم اصلا آرایش نمیکنم مگه عروسی و خیلی کم هم واسه مهمونی بیرون که برم همینجور شاده فقط ضد آفتاب تمام حالا ریا نباشه حمله کنین بهم چون نماز میخونم هی نمیشه صورتتا بشوری وضو بگیری دوباره از نو یا مثلا تا حالا لاک نزدم هرچند دوست دارم نه که فکر کنید خشکه مقدسم نه 

تاپیکای من چشه .توهینی کردم ؟ ی سریا مثل شما میان ادای مریم مقدس در میارن در صورتی که خدا میدونه چی ...

یه سریام مث شما ادعای خدایی ک هیچ فک‌میکنن خدا هستن و راحت ادما رو قضاوت میکنن.من ادعایی نکردم و دقیقِآ گفتم به من چه !دقت کن قبل حرف زدن 

میگم‌خودشیفته ای بهت برنخوره 

گرچه حقیقت تلخه 

ولی چن روز یبار بجای سرک کشیدن تو زندگی بقیه و رفتار بقیه یه سرک‌بکش ب وجدان و ذات خودت 

ریپ زدم ک روشنت‌کنم 

دیگ ریپ نمیزنم 😃راحت باش

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.