2777
2789
عنوان

خانوما !کیا از زیبایی خسته شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 57 پست
اگه از درون باور زیبایی داشته باشن اعتماد به نفسشون می ره بالاتر شما هر چقدرم عمل کنید به خودتون برس ...

کاش میشد تواین زمونه کسی ادمو قلبن بخواد

اینقدرطرزارایش ولباس پوشیدن خانومابدشده،بخوای نخوای چشم اقایون سمتشون کشیده میشه ومقایسه کردنه فعال میشه

حالم بهم میخوره ازاین زندگی ک توش پرازرقابت نادرسته

من ک معمولیم اصلا آرایش نمیکنم مگه عروسی و خیلی کم هم واسه مهمونی بیرون که برم همینجور شاده فقط ضد آ ...

🥰

من اصلا مذهبی نیستم ولی این رقابت ناسالم چیه اخه بین خانوما 

لاکم برا زنه رژم برا زن

زن نزنه کی بزنه

ولی هر چیزی یه مکانی داره

یه حدی داره

زندگی ابعاد دیگری هم داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من ایشون نمیگم ولی تو سایت یاد گرفتن تا طرف حرف میزنه نیگن دخالت نکن سرت توکاره خودت باشه 😕😕

دقیقن .سعی میکنن ی جوری تاپیک رو بهم بریزن .

اصلن یارو بخاد غیبت کنه خوب تو تاپیک نیا عزیزم مجبور نیستی بیای بخونی بعدم بتوچه بگی .

تاپیکی ک خوشت نمیاد موضوعش منحرفه خوب گلم مجبور نیستی بیای پست بزاری .

عادت کردن بیاین چیزی بپرونن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
🥰 من اصلا مذهبی نیستم ولی این رقابت ناسالم چیه اخه بین خانوما  لاکم برا زنه رژم برا زن زن ن ...

نمیدونم چرا من رژ دوست ندارم احساس میکنم خورده میشه و باعث بیماری فکر کنم من دیگه خیلی عجیبم 😂😂

زندگی مقایسه ای رو جامعه و فرهنگ مردم القا کرده کی خوشگل تره کی پولدار تره کی درس خون تره کی باکلاس تره کی باسلیقه تره اینا همش باعث رقابت شده طوری که با خودش ناامیدی افسردگی حتی خودکشی میاره مشکل ریشه ای جامعه مقایسه ای القا کرده نگفتن که تک تک ما منحصر به فرد مثل یه پازلیم هر کدوم نباشیم اون یکی کامل نیست به جای اینکه جامعه ارزشی به وجود بیاییم به ارزش ها بها بدیم فقط مقایسه ای ظاهری درست کردیم،،،، 

چی بگم والله. منم اوایل ارایش زیاد دوست داشتم. الان به این نتیجه رسیدم زیبایی تو سادگی خداروشکر اون زمان ک ارایش میکردم کسی به زور جلومو نگرفت انگار یه دوره آدم دوست داره هرچی دم دستش میاد بماله به خودش. ولی گدراست. بنظرم بهتره به بهداشت پوستمون برسیم نه به ارایشش

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌

من کشورای دیگه رو ندیدم ولی درباره ی ایران مطمئنم که زیبایی برای یه زن از واجباته،من زشتم و واقعا زجر میکشم،قبلا معمولی دیده میشدم ولی الان با این همه عمل زیبایی مختلف و ارایشای متنوع،میمون دیده میشم،تو ایران زنها همدیگه رو تیکه پاره میکنن سر اینکه ک زیباتره(باور نمیکنی؟کافیه مثلا یه تاپیک بزنی درباره زیبایی یه نژاد یا قومیت خاص،چنان جنگی میشه که بیا و ببین)،توی دنیای واقعی که بدترم هست،اگه کسی زیبا نباشه هیچکس ادم حسابش نمیکنه،هییی

من یه نقاش و هنرمندم اینقد زورم میگیره به جا کارای هنری توجه ب اثارا به کاشت ناخن اهمیت میدن و اینقد پول بابتش میدن ولی تا میگی فیمت این تابلو اینقده میگن چه خبره مگ چیکار کردی چهارتا خط کشیدی

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
من کشورای دیگه رو ندیدم ولی درباره ی ایران مطمئنم که زیبایی برای یه زن از واجباته،من زشتم و واقعا زج ...

من قبلا زیبا بودم الان معمولی محسوب میشم.

موهام صاف بود ولی با این امبره و سامبره و المنت دیگه صاف به نظر نمیرسه

چشم ها رو میکشن میزارن تا اسمون دیگه اسم چشای معمولی سده پلک افتاده 

پوست بدون خال کک و مک هبچی

عروسک باربی باید بشن همه

من یه نقاش و هنرمندم اینقد زورم میگیره به جا کارای هنری توجه ب اثارا به کاشت ناخن اهمیت میدن و اینقد ...

اوضاع جوری شده دکترا فقط میرن سمت پوست و زیبایی 

این همه درس بخونن مغز عمل کنن؟روزی ۱۰ تا ژل میزنن لب و لوچه 

راحت پولشم بیشتره

من قبلا زیبا بودم الان معمولی محسوب میشم. موهام صاف بود ولی با این امبره و سامبره و المنت دیگه صاف ...

دقیقا بخدا من دستام معمولیه،ولی انقدر همه ناخن کاشتن احساس میکنم من که ناخن مصنوعی ندارم دستام ناقصه خجالت میکشم جایی دستمو نشون بدم،خیلی دنیای مزخرفی شده اه