2777
2789
خوب باید یه جا باشه که پر از مشتری باشه اکثرا نمیتونن اونطرفها خرید کنن بعدم بستگیه زیاد به جنسی دار ...

محله شلوغ و پر رفت و امده.همش ترافیکه.ولی وضع اقتصادی واقعا وحشتناک شده خیلیییییییی وحشتناک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من مغازه خوش جا و خوب دارم تو شمال تهران.نه درامد داره نه اجاره میره . دارمدش دد ماه به زور یک ...

مگه میشه!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مگه با یه میلیاردو پونصد تومنم میشه مهاجرت کرد؟؟ با ۵۰ هزارتا کجا راه میدن آدمو؟

اگر ادمش باشه میتونه.  اشنای من با کمتر از 1 میلیارد رفت کانادا و الان زندگی متوسطی داره هر روزم داره بهتر میشه 

مگه میشه!!!!

والا همه فکر میکنن وای چقدر عالیه چقدر فلانه بهمانه ولی منطقه یک تا سه تهرانم همونقدر وضع خرابه کاسبی که اصلا صفر شده خرید و فروش و اجارم صورت نمیگیره کسیم دیگه چیزی نمیخره.

اگر ادمش باشه میتونه.  اشنای من با کمتر از 1 میلیارد رفت کانادا و الان زندگی متوسطی داره هر روز ...

حرفی ندارم

منی که کلی دنبالشم و وکیل و وووو می‌دونم که با پنجاه تا هیچ جا نمیشه اگه اگه اگه هم بشه یه شروع خیلیییییی سطح پایین میتونی داشته باشی

البته اگه به قول خودت آدمش باشه شاید( آدم تحمل خیلی سختی‌ها و نداری ها)

حرفی ندارم منی که کلی دنبالشم و وکیل و وووو می‌دونم که با پنجاه تا هیچ جا نمیشه اگه اگه اگه هم بشه ...

عزیزم پولی که برای مهاجرت لازمه، خرج چی میشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم پولی که برای مهاجرت لازمه، خرج چی میشه؟

خرج وکیل و دفتر مهاجرتی  که یه طرف ،خرج اجاره ، خرج فرنیش ،خرج خورد و خوراک و بیمه و درمان و اینترنت و گرمایش و ای و برق و ... و رفت و آمد و  هر خرج متفرقه ای که اینجا توی زندگیت داری 

یه خونه سوییت مانند نهایت یک خوابه تو همون کانادا ماهی کم کم ۲۰۰۰ تا اجاره شه 

کلا خیلیییییییی سطح پایین و اقتصادی زندگی کنی فک کنم یه زندگی دونفره حدودا ماهی ۵-۶ هزارتا میشه

مگه دوتا جوون تازه نفس که به کم قانع باشن و کار رو عار ندونن و احتمالا برای تحصیل برن