2777
2789
خرج وکیل و دفتر مهاجرتی  که یه طرف ،خرج اجاره ، خرج فرنیش ،خرج خورد و خوراک و بیمه و درمان و ای ...

خب مگه کار نداره طرف؟

کار پیدا کنه که نیازی به پول اضافه نداره... در میاره و خرج میکنه.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب مگه کار نداره طرف؟ کار پیدا کنه که نیازی به پول اضافه نداره... در میاره و خرج میکنه.

ببین تعریف مهاجرت از دید هرکسی یه چیزه 

من همسایه قدیمیمون رفت یه کشور اروپایی با روش تغییر دین و رفت اونجا پاسش رو پاره کرد مثل آواره ها که بهش پناه بدن

خب من آدمش نیستم 

اینجا با پولی که داری ممکنه متوسط و به بالا باشی و ولی بری اونجا از صفر شروع کنی و از زندگی پایین ،نخوری نپوشی فقط کار کنی که با توجه به سن و سبک زندگیت در ایران باز باید آدمش باشی

بعدم مهاجرت به روش درست و آدم حسابیش به این راحتی نیست معمولا یا تحصیلیه که رزومه قوی میخواد و شرط سن و زبان

یا سرمایه ایه که پنجاه تا فقط به آدم لایک میدن

و توضیحش خیلی مفصله

اگه واقعا طالبشی با وکیل مشورت کن با توجه به شرایطتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تعریف مهاجرت از دید هرکسی یه چیزه  من همسایه قدیمیمون رفت یه کشور اروپایی با روش تغییر دی ...

ممنونم عزیزم. نه قصدش رو ندارم. فقط میخواستم بدونم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2790
2778
2791
2779
2792