taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان کیک پزا | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست من کیک که میپزم تو فر همون زمانه و درجه رو میزارم ولی بافتش بد میشه انگار نپخته است وسطش ی جوریه اسفنجی نمیشه ایرادم کجاس واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1399/07/03 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sokooot عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2924 منم مث شما میشد این روشو انجام دادم خیلی خوب شد اسفنجی شد اینو یکی از دوستان کیک پزم گف بهم
sabaii عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 788 نباید هم بزنم؟ آرد خیلی حساسه متاسفانه ی سریا با همزن برقی تا دو دیقه میفتن ب جونش گلوتن ارد باز میشه و باعث خمیر شدنش میشه
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 دیگه دمای فرتو بزار 140 بعد بیشتر بزار.. شاید قالبتم بزرگ بوده قطر ۲۷گرد بزرگه؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 آرد خیلی حساسه متاسفانه ی سریا با همزن برقی تا دو دیقه میفتن ب جونش گلوتن ارد باز میشه و باعث خمیر ش ... اهان خمیریه کیکم واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 من ی بار کیک قابلمه ای پختم اینطور شد همه چیز دستورو جابجا کرده بودند🤣🤣🤣🤣بجای شیر آب بجای ارد قن ... 🤣🤣🤣🤣 واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹