2777
2789
عنوان

کیک پزا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست
گلم یا از قبل فر را گرم نمیکنی یا قالبت کوچیکه واسه کیکت بعضی قالبها عمیق هستند وسط شون نمیپزه

قالبم قطر۲۷سانته گرد

فر رو هم گرم کردم

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر توستر داری باید حرارتو بیشتر کنی و زمان بیشتری 

من اصن ب زمانی ک نوشتن نگا نمیکنم با خلال میزنم همه جایش اگ تمیز درآمد ینی پختع

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

عزیزم باید دمای فرتو بیشتر از اون چیزی که نوشته بزاری فقط باید چند بارتست کنی ببینی چقدر بیشتر بزاری

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
اگر توستر داری باید حرارتو بیشتر کنی و زمان بیشتری  من اصن ب زمانی ک نوشتن نگا نمیکنم با خلال ...

ببینم منم زدم نچسبید ولی کلا بافتش ی جوریه ولی پختس

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

اگه نمیتونی تو فر بپزی زیر قابلمه رو یکم روغن بریز بزار رو شعله خیلی کم گاز .. بزلر ۴۰ دقیقه تا یک ساعت بپزه اصلانم درشو باز نکن . بعد خودش بو کیک در مساد اونوقت برش دار. هم پف میکنه هم خوب میشه

ببینم منم زدم نچسبید ولی کلا بافتش ی جوریه ولی پختس

من ی بار کیک قابلمه ای پختم اینطور شد همه چیز دستورو جابجا کرده بودند🤣🤣🤣🤣بجای شیر آب بجای ارد قنادی آرد گندم بجای روغن مایع ،جامد زدم 😁😁😁😁نمی‌دونم مشکلت چیه گلم 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼