2777
2789
عنوان

کیا مستاجرند

413 بازدید | 47 پست

بیایید بگید چند میدید رهن و اجاره و کجا هستید محلها تون خوب یاپایین شهره ؟

ما ارومیه ایم شهرک اندیشه بیست میلیون رهن پانصد اجاره میدادیم امسال برا تمدید صابخونه از خدا بیخبر یه میلیون گذاشته روش شده یک و نیم میلیون شوهرم میگه زیاده نمیتونم بده شوهرم یه روز تو جایگاه سوخت متصدی هست یه روز با ماشین کار میکنه الان باید دنبال خونه باشیم

انشالله همگی ۱احب خونه بشید

نگو از خدا بیخبر اونم سرمایش گذاشته زیر دست شما

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۸۵تومن رهن کامل چون ۴سال نشستیم کم گرف خونش جالب نیس خیلی ظاهرش بدک نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ی ماهی میشه خونمونو تو تهران اجاره دادیم برای کار اومدیم اطراف تبریز

۲۵ میلیون

۷۰۰ ت

۱۴۰ متر

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

۴۵ ماهی ۱ و ۸۰۰

تازه بهمن قرارداد بستیم قبل گرون شدن اجاره ها

مرکز شهره جای خوبیه ولی نه بالای شهر حساب میشه نه پایین شهر 

بندرعباسیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ی ماهی میشه خونمونو تو تهران اجاره دادیم برای کار اومدیم اطراف تبریز ۲۵ میلیون ۷۰۰ ت ۱۴۰ متر

کجای تهران با این قیمت دادی عزیزم 

۲۵ پیش ماهی ۷۰۰؟؟؟؟

۱۴۰ متر 

عالیه  البته برای مستاجر 

چه ۷وب کجای تهرانه ؟ تو پرند پردیسه ؟

خونمون پیروزیه ۶۰ متر ۱۲۰ رهن کامل دادیمش

اومدیم اینجا طرفای تبریز میترسم بگم کجا شناسایی شم😄😄😄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته