2777
2789
عنوان

کیا مستاجرند

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 47 پست
ما خونمون دادیم مستاجر جدید امسال کلی ملاحظه شو کردیم پدرمون دراورد میگفت خونه سوسک دره شوهرم پول سم ...

خونه مبله اجاره دادی؟؟؟ 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
اهان پیروزی چند سال ساخته که ۱۳۰ ما هم سمت پیروزیم دقیق نمیگم ما هم خونمون ۶۰ ده سال ساخت بابام میگه ...

خونه ی ما طرف خیابون شیواس قیمتش اینطوریه عزیزم

۱۷ سال ساخت

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شست و شو با شما نیست حتی سم پاشی باید میگفتی ناراحتی برو جای دیگه ساده گیرتون اورده

چون خانوم سرپرست بود همسرش فوت شده بود شورم خیلی کوتاه اومد پول سه بار سم و نظافت چی رو داد ولی دیگه پول سم چهارم و شست و شو رو قبول نکرد

عزیزم تو یه سال اجاره رو سه برابر میکنند درامدش ماهی ده میلیونه نمیتونست کمی مراعات ما رو بکند حداقل ...

بله همه جا سه برابر شده ،،همه چیز سه برابر شده

اونم باید خرجش دربیاره حقوقش که سه برابر نشده

اون کرده سرمایه اونجا که سود ببرمن میدونم شرایط بده ولی میگم به همنوع خودمون بد نگیم،،باعث و بانیش خدا لعنت کنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
صاحبخونه ما هم اجاره مون رو کرد یک و سیصد نامرد. تازه طبقه چهارمیم بدون آسانسور. ولی خدا رو شکر سال ...

خوشبخالتون من که فکر میکنم نتونیم با این اوضاع صاحبخونه بشیم

ما15تومن وماهی 600.مسکن ملی هابه اسممون دراومده دعاکنیدپولش زودجوربشه بدیم

انشالله 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اهان شیوا هم خیلی گرون شده ما قبلا شیوا میشیتیم

خونه رو ما ۱۱۰ خریدیم الان شده نزدیک ۹۰۰

متاسفانه خیلی قیمت مسکن بالاس

از ی طرف ناراحتم ک اونایی ک میخان ازدواج کنن نمیتونن بخرن

از یه طرف خوشحالم راضی شدم چهار سال عقد بمونم ولی پولمونو بدیم خونه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
خونه رو ما ۱۱۰ خریدیم الان شده نزدیک ۹۰۰ متاسفانه خیلی قیمت مسکن بالاس از ی طرف ناراحتم ک اونایی ک ...

وای خدا چند ساله خریدی ؟ اره خیلی گرون شده دیگه ارزوی خونه دار شدنو باید ببری تو گور 😔😔😔😔چه کردن باهامون 

بله همه جا سه برابر شده ،،همه چیز سه برابر شده اونم باید خرجش دربیاره حقوقش که سه برابر نشده اون ک ...

عزیزم کاش همون هم نوع که میگی با خودش فکر میکرد من صاحبخونه در امد بالا نمیتونم این که دو تا بچه کوچک داره کارگری میکنه و مستاجر هم هست از کجا بیاره بی وقتی فکر این جا ها رو نمیکنه بس از خدا بیخبره چون خدا رو لحاظ میکرد دست ما که قشر ضعیف جامعه هستیم میگرفت من نمیگم مفت و مجانی میداد به ما حداقل کمی انصاف داشت