2777
2789
عنوان

کیا مستاجرند

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست
صاحب خونه ما خیلی با انصافه چهار ساله اینجاییم نه کرایه اضافه کرده نه پول پیش. ۶تومن پیش ۴۵۰اجاره

شهرای کوچیک اینطوره 

من قشم دو سال نشستم همینطور بود حتی قراردادم نرفتیم تمدید کنیم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ما خونمون دادیم مستاجر جدید امسال کلی ملاحظه شو کردیم پدرمون دراورد میگفت خونه سوسک دره شوهرم پول سم داد بزنن سه بار پول سم داد باز زنگ زده هنوز سوسک هست یه جا پونصد میگیره سم خوب داره باید پولش بدید.موکت شستم باید پولش بدید.پرده شستم پولش بدید.نظافت چی گرفتم خودم نمیتونم تمیز کنم پوش بدید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم شهر چند متره

شمال ۹۰متر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
کجای تهران با این قیمت دادی عزیزم  ۲۵ پیش ماهی ۷۰۰؟؟؟؟ ۱۴۰ متر  عالیه

نه بابا خونه ای ک گرفتیم اینقده

خونه خودمونو ۱۲۰ رهن کامل دادیم پیروزی ۶۰ متری

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
ما خونمون دادیم مستاجر جدید امسال کلی ملاحظه شو کردیم پدرمون دراورد میگفت خونه سوسک دره شوهرم پول سم ...

شست و شو با شما نیست حتی سم پاشی باید میگفتی ناراحتی برو جای دیگه ساده گیرتون اورده

ما خونمون دادیم مستاجر جدید امسال کلی ملاحظه شو کردیم پدرمون دراورد میگفت خونه سوسک دره شوهرم پول سم ...

موکت و پرده رو ک خودش کثیف کرده پاشه ام باید بشوره تمیز تحویل بده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اهان  شاخام زد بیرون  فکر گردم تو تهران اینقدر دادی

ن بابا😄😄😄😄😄😄😄 مگه خلم😐 پولشو لازم داشتیم برای شروع کار

خونمون پیروزیه ۶۰ متر ۱۲۰ رهن کامل دادیمش اومدیم اینجا طرفای تبریز میترسم بگم کجا شناسایی شم😄😄😄

اهان پیروزی چند سال ساخته که ۱۳۰ ما هم سمت پیروزیم دقیق نمیگم ما هم خونمون ۶۰ ده سال ساخت بابام میگه رهن کاملش ۲۰۰

انشالله همگی ۱احب خونه بشید نگو از خدا بیخبر اونم سرمایش گذاشته زیر دست شما

عزیزم تو یه سال اجاره رو سه برابر میکنند درامدش ماهی ده میلیونه نمیتونست کمی مراعات ما رو بکند حداقل میگف یه میلیون بده میدی که اوضاع خوب نیست