2777
2789
عنوان

قطع رابطه

155 بازدید | 13 پست

نمیدونم چیکار کنم از طرفی میترسم ازاینکه  قطع رابطه اشتب باشه از طرفیم

یک بار اون جاریم منو پاگشا کرد ما اصلا دست خالی جایی نمیریم و کلی خامه خریدیم بعد جلو چشم خامه ها رو گذاشت یخچال و چایی با قند داد هدیه پاگشام بم نداد

اون یکی جاریم همش حرف بچه میزنه تا قبل مشکلم هیچی نمیگفت ولی الان مرتب میگه

حالا من عادت دارم دعوتشون میکنم خواستم بدونم دراینده تو لیست دعوتام باشن یا نه

بله سرد باشین و راز زندگیتونو نگین به کسی چه لزومی داره بفهمه مشکل دارین مگه چند ساله اقدامی‌ن؟؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا عزی

زم هر قت تصمیم ب دعوتی داشتی بهش فکر کن از من ب تو نصیحت جاری عددی نیس ک خودتو باهاش صمیمی بگیری من ی ادم داغ دیده هستم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
حالا عزی زم هر قت تصمیم ب دعوتی داشتی بهش فکر کن از من ب تو نصیحت جاری عددی نیس ک خودتو باهاش صمیمی ...

برا این الان گفتم که رو اعصابمه

لیاقت اینم بهم نداد شیرینی خودمو بخوزم

همش نفرین میکنم