سلام ... تو رو خدا در مورد مو یکم بگید چیکار کنم که موهام بیشتر و بهتر رشد کنه... موهام کلا بلنده فقط الکی قد میکشه ولی حجم زیادی نداره ... الان به هفته اس استرس گرفتم الان مجردم میگم نکنه بعدها دچار کچلی بشم ... میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم موهام خوب تقویت بشه؟؟
هرماه یکم نوکشو بزن.روغنای گیاهی قبل حمام ب ریشه موهات بزن یکی دوساعت ماساژ بده
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
قبل حموم بزنم یا بعدش ؟؟ به چه صورت بزنم اتفاقا این روغن رو دارم...
یک شب بزار بخواب ماساژ بده خوب هم جای ریشه موهات رو ک بگیره همجاشو واسه رشد مژه ابرو هم خوبه من استفاده کردم عالی بود بلد شدن هم موهام هم مژه هام صبح ک بلند شدی بشور تونستی یا نایلون بزار رو سرت یا حوله یا شال و پارچه چیزی موهات هم سشوار نکش زیاد اتو نکن موقع حموم شونه نزن تا خشک شه بعد موهات همیشه ازاد بزار خواستی هم ببندی محکم نبند گاهی مواقع هم تونستی میدونم بوش بده ولی تخم مرغ و حنا هم مو رو تقویت میکنه نمیریزه استفاده کن اگر دوست نداشتی شامپو تخم مرغ بزن ولی تخم مرغ خودش عالیه
والله منم شنیدم ... میخوام برم چند تا عطاری ببینم پیدا میشه
فک نکنم اصل باشن
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بله ریزش که دارم تک و توک ... مشکلم کم بودن حجم موهای جلوی سرمه... البته یکم ارثی داریم ... ولی میترسم بعدا که ازدواج کردم و یا بعد زایمان همینم بریزه کلا
یک شب بزار بخواب ماساژ بده خوب هم جای ریشه موهات رو ک بگیره همجاشو وا ...
چه عالی ... نه بابا از بوشون اصلا بدم نمیاد ... خیلی چیزا زدم به سرم... آب پیاز زدم انواع روغنها رو زدم ... حاضرم بو رو تحمل کنم ولی درمان شه... از درمانهای دیگه مثل مزوتراپی هم میترسم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم