malake_65 مدیر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 624 عنوان معلمین🙁 | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 60 پست اگه میشه سابقه و حقوق تون رو بگید و اینکه دبیر هستید یا آموزگار؟ و همین طور مدرکتونممنون ❤️تورو قرآن جواب بدید خیلی نیاز دارم منم جای خواهرتون ☹️ 1399/07/02 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آساجان عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 14657 من خودم دبیر تربیت بدنیم یه دانش آموز خیلی چاق داشتم مادرش میومد میگفت شما باید جوری باهاش کار کنید ... یا خدا😳😳😳 منم چند سال پیش یه دانش آموز داشتم کلا درس خون نبود از اول مادر میگفت باید یه خانم مهندس از دختر من در بیاد 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 همین شغل انتخابیه پس پرستار هم حق اعتراض به معلم رو نداره چون معلم میدونست شرایط کارش چیه پرستار هم ... من گفتم پرستار حق اعتراض داره و معلم نداره؟؟؟صحبتای متو ی دور دیگه بخون و انقدر سریع گارد و جبهه نگیرخوبه اخرین خط هم گفتم ک منی ک مهندسم هم حق ندارم ناله کنم حقوقم و جایگاهم کمه چون انتخاب خودم بوده!!!!
آساجان عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 14657 همین شغل انتخابیه پس پرستار هم حق اعتراض به معلم رو نداره چون معلم میدونست شرایط کارش چیه پرستار هم ... بیخیال گلم پرستار و دکتر و کارگر و همه حق اعتراض دارن فقط معلم خار تو چشم بقیه من که جز حسادت چیزی نمی بینم تمام😊 گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 چرا نباید اعتراض باشه حالا اگه با اعتراض حقوقشان یه کم بهتر بشه چی میشه🤔🤔 من ک از خدامهمثلا من خودم حقوقم کمه(معلم نیستم)ولی خب چاره ای نیس چون بهتر نمیشه🙁
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 من منظورم اصلا معلمین سایت نیست کلی گفتم واقعیت رو هم گفتم ولی متاسفانه یه عده فقط منتظرن تا نقدی شه ... دقیقا
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64920 من گفتم پرستار حق اعتراض داره و معلم نداره؟؟؟ صحبتای متو ی دور دیگه بخون و انقدر سریع گارد و جبهه ن ... ناله نه اعتراضدرست کلمات رو بکار ببریم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 بیخیال گلم پرستار و دکتر و کارگر و همه حق اعتراض دارن فقط معلم خار تو چشم بقیه من که جز حسادت چیزی ن ... کاش اینو متوحه شین ک از سر حسادت نیسچون ما خودمونم شغل و جایگاه خودمونو داریمولی تا ی چی میشع میگین حسادتروزگار خوش🌻
نلرزلتیر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 4257 با شش ساعت انتظار معجزه دارن در حالی که بقیه روز خودشون کاری نمیکنن بله من دیدم مادری که میگفت خدا خدا میکردم زودتر مدارس شروع بشه این بچه خونه نباشه از دست شیطنتاش.وقتی خودتون تحمل یه بجه رو ندارین پس دیگه درمورد معلم و حوصله شو و رفتاراش با دانش آموز صلاحیت نظر دادن روهم ندارین
آساجان عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 14657 آره خودم خیلی دیدم من حتی دیدم مادر محترم دستور میده دختر من کجا بشینه مراقب باشید تغذیه اش رو بخوره ساعت قرصشو بهش یادآوری کنید و کلی حرف های چرت دیگه😐😐 گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 ناله نه اعتراض درست کلمات رو بکار ببریم دیگه برداشت خودتونه...
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64920 دیگه برداشت خودتونه... برداشت من؟؟؟حرف زشتیه خانم مهندس به برداشت من ربطی نداره ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 برداشت من؟؟؟حرف زشتیه خانم مهندس به برداشت من ربطی نداره به فرهنگ معین ی سر بزنین👌🌻روز خوش
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64920 به فرهنگ معین ی سر بزنین👌🌻 روز خوش ناله کردن بار منفی دارهچرا اشتباه خودمون رو قبول نمیکنیم و دنبال توجیه هستم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
ida_m عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 214 ناله کردن بار منفی داره چرا اشتباه خودمون رو قبول نمیکنیم و دنبال توجیه هستم ترجیح میدم دیگه ادامه ندم بحث با شمارو.ریپلای نکنین.
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64920 ترجیح میدم دیگه ادامه ندم بحث با شمارو.ریپلای نکنین. دقیقا کم آوردین من هم دیگه جواب تون رو نمیدم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ