2777
2789
عنوان

معلمین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 60 پست
باشه شما والدین عزیز هم بفهمید معلم هم زندگی داره وقتی بچشو برده دکتر یا ساعت ۵صبح تماس نگیرید.برا م ...

همسر من معلم زبان هستن یه بار مادر یه بچه تو دفتر گفته بود بچه من راهنمایی همش 17 یا 18 میگرفته حالا ضعیف شده شما باید سختبگیرین حالا بچه اش 16 شده بود شوهرم هم گفته بود شما پدر مادرید نمیتونید بچه رو سر درس بنشونید من چکار کنم

کلا پر توقع شدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من حسادت نکردم اتفاقا خودم کنکور ۹۹ شرکت کردم و با رتبه ی ۱۱۰۰۰ منطقه ۲ فرهنگیان مجاز شدم و شانس زیادی هم برای قبولی دارم منتها سوالی بود که برام پیش اومده بود...

😍 دانشجوی پرستاری💉💊😍...اتفاقات خوبم تا افتادن، شکستن...😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان سریع نگین حسود شاید واقعا براش سوال باشه منم هرمعلمی رو دیدم هی مینالید ک حقوق کمه🙁

عزیزم مگه به مردم اعتراض دارن به دولت  اگه حقوقی هم اضافه میشه مگه از جیب مردم اگه حسادت نیست پس چیه بعد هم یعنی حقوق ۳ تومن زیاده برا شما🥴🥴🥴

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم من حرف بدی نزدم  تا کی معلما ساکت باشن بقیه توهین کنند

فایده نداره اینا کلا میان که توهین کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الکی ک نمیگه بنده خدا اواره ی شهر دیگه اس محل زندگیش استخدام نشده که کلا ی استان دیگه میره شاید اونم ...

چی بگم والا

مهربانم      عالم از توست           غریبانه چرا میگردی؟    اللهم عجل لولیک الفرج 
باشه شما والدین عزیز هم بفهمید معلم هم زندگی داره وقتی بچشو برده دکتر یا ساعت ۵صبح تماس نگیرید.برا م ...

والا ما ک هیچوقت زنگ نمیزنیم نهایتا دیدار اولیا و مربیان باشه 

بچه درس نخون و درس خون در کل هر طوری باشه معلم با رفتاراش و تحقیر و توهین و خرد کردن اون فقط باعث تنفر از اموزش علم و کتابخونی و استرس و کمبود اعتماد به نفس میشه !!

مطمئنا خیلی از معلما یک درصد راضی نیستن اونطور که خودشون با بچه مردم رفتار میکنن با بچه خودشون رفتار شه

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
تو تمام کشورا بهترین امکانات دست معلمای که هیچ دغدغه ای جز تعلیم و تربیت نداشته باشن، تو ایران معلم ...

خب نوع شغل بستگی ب ادم داره و انتخابه

ادم اختیار داره انتخاب میکنه کدوم شغل بره 

من خودم دوس نداشتم از لحاط حقوقیش و مسئولیت سنگینش نرفتم.چون مسیولیت خیلییییییی سنگینیه و من دبرابرشون مسئولم و اموزششون میدم.اگرم بحث علاقه هس فقط ک باز باید ادم همه جوانبو بسنجه.ادم ک ب زور تووی شاخه نمیره

همسر من معلم زبان هستن یه بار مادر یه بچه تو دفتر گفته بود بچه من راهنمایی همش 17 یا 18 میگرفته حالا ...

به خدا شب و نصفه شب زنگ میزنن انگار ما زندگی نداریم یا دستورمیدن چیکار کنید چیکار نکنید من معاونم ولی گاهی میبینم چقدر بعضی ها بی ادبن.

به خدا شب و نصفه شب زنگ میزنن انگار ما زندگی نداریم یا دستورمیدن چیکار کنید چیکار نکنید من معاونم ول ...

آره خودم خیلی دیدم

عزیزم مگه به مردم اعتراض دارن به دولت  اگه حقوقی هم اضافه میشه مگه از جیب مردم اگه حسادت نیست پ ...

زیاد نیس ولی شغل ی انتخابه

اگر انتخاب شده پس نیان غر بزنن ک حقوق کمه عزیزم

منطورم با شما نیس اصلا

با همکاراتونه ک غر میزنن

من نمیگم شما اینطوری هسی

ولی خب من هرکیو دیدم غر زد.خب انتخابش معلمی بوده پس نباید حرفی توش باشه.انتخاب من مهندسی بوده پس نباید بنالم از جایگاه و حقوقم..🦋🌻

به خدا شب و نصفه شب زنگ میزنن انگار ما زندگی نداریم یا دستورمیدن چیکار کنید چیکار نکنید من معاونم ول ...

من خودم دبیر تربیت بدنیم یه دانش آموز خیلی‌ چاق داشتم مادرش میومد میگفت شما باید جوری باهاش کار کنیدکه لاغرزبشه.

آخه با دوساعت ورزش درهفته کسی لاغر میشه؟

مادرای محترم یه کم سواد واطلاعات عمومی برا همه لازمه.اینقد ادعای پوچ نداشته باشید

زیاد نیس ولی شغل ی انتخابه اگر انتخاب شده پس نیان غر بزنن ک حقوق کمه عزیزم منطورم با شما نیس اصلا ...

چرا نباید اعتراض باشه حالا اگه با اعتراض حقوقشان یه کم بهتر بشه چی میشه🤔🤔

زیاد نیس ولی شغل ی انتخابه اگر انتخاب شده پس نیان غر بزنن ک حقوق کمه عزیزم منطورم با شما نیس اصلا ...

همین شغل انتخابیه پس پرستار هم حق اعتراض به معلم رو نداره چون معلم میدونست شرایط کارش چیه پرستار هم میدونست پس هر دو با آگاهی انتخاب کردن پس چرا پرستار اگه حقوقش رو بخواد محقق هست ولی معلم بخواد حقش رو اون هم نه از ملت از دولت با بی ادبانه ترین الفاظ مثل ناله کردن خطاب میشه اون هم جایی که اصلا بحث این چیزا نبوده

من خودم دبیر تربیت بدنیم یه دانش آموز خیلی‌ چاق داشتم مادرش میومد میگفت شما باید جوری باهاش کار کنید ...

با شش ساعت انتظار معجزه دارن در حالی که بقیه روز خودشون کاری نمیکنن

من منظورم اصلا معلمین سایت نیست کلی گفتم واقعیت رو هم گفتم ولی متاسفانه یه عده فقط منتظرن تا نقدی شه و سریع جبهه بگیرن حالا چی بهشون می رسه از کتمان حقیقت الله اعلم

😍 دانشجوی پرستاری💉💊😍...اتفاقات خوبم تا افتادن، شکستن...😔😔
2790
2778
2791
2779
2792