2777
2789

@1740 بیا عزیزم شما میتونی کمک استارتر کنی😘😘😘😘😘

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سابقه ۷ سال حقوق ۳۷۰۰ دبیری هستم مشاور مدرسه ولی حکمم مشاور

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

معلمین محترم چرا همیشه از حقوقتون ناراضی هستید وقتی تابستون و عید و تعطیلات و کرونا و غیره خونه هستید در حالیکه مثلا یه پرستار بیچاره کلی شیفت شب و اینا میره؟؟

😍 دانشجوی پرستاری💉💊😍...اتفاقات خوبم تا افتادن، شکستن...😔😔

معلمینی که  این کامنتو میبینین لطفا یکم وجدان و انسانیت و درک داشته باشید(بلانسبت بعضی معلمای فهمیده و با سواد)😒😒😒

تو رفتار با دانش اموزا با رفتاراتون اونارو از علم اموزی متنفر نکنید...!!!اینا همه تاوان داره ها

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
معلمین محترم چرا همیشه از حقوقتون ناراضی هستید وقتی تابستون و عید و تعطیلات و کرونا و غیره خونه هستی ...

بسه بسه بسه بسسسسسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من خودم ک نه ولی پسر خواهر شوهرم با فوق لیسانس زیست شناسی الان دو ساله استخدام شده دبیری ریاضی و شیم ...

نبابا دو سال سابقه؟ 

مهربانم      عالم از توست           غریبانه چرا میگردی؟    اللهم عجل لولیک الفرج 
الان کسی ناراضی بود میخوای جو بدی؟!!!

والله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز