2777
2789
عنوان

معلمین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 60 پست
بس که حسادت میکنن

به خدا خسته شدیم کی گفت ناراضی هستن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

معلمین محترم چرا همیشه از حقوقتون ناراضی هستید وقتی تابستون و عید و تعطیلات و کرونا و غیره خونه هستی ...

ببخشید به شما اعتراض داریم یا شما حقوقمونو میدید پرستار هم میخواست معلم بشه مگه ما جلوشو گرفته بودیم بعد هم الان کرونا ما میریم مدرسه بقیه هم بچه هاشون و بفرستن.کار ما هم سخته به نوبه خودش.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلمین محترم چرا همیشه از حقوقتون ناراضی هستید وقتی تابستون و عید و تعطیلات و کرونا و غیره خونه هستی ...

والا تو کرونا آموزش که مجازی بود 

شوهر من معلمه با 37 تا بچه کلاس ششمی سر و کله میزنه و37 تا خانوادهاشون

شماها از دست ی بچه مینالین،، ببین کنترل 37تا چقدر سخته 

خب پرستار میمود شغل راحت و بی دردسر معلمی چرا رفت پرستار شد؟ 

مهربانم      عالم از توست           غریبانه چرا میگردی؟    اللهم عجل لولیک الفرج 
الان کسی ناراضی بود میخوای جو بدی؟!!!

نه کلا میگم واقعا نود درصدشون ناراضی ان در حالیکه اینو در نظر ندارن که کلی جوون الآن دقیقا مدرک و سطح علمی اونا رو دارن ولی بیکارن

😍 دانشجوی پرستاری💉💊😍...اتفاقات خوبم تا افتادن، شکستن...😔😔
ببخشید به شما اعتراض داریم یا شما حقوقمونو میدید پرستار هم میخواست معلم بشه مگه ما جلوشو گرفته بودیم ...

بهتره جواب ندید ول کنین دنبال دعوان

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله سه سال پیش ک ی ازمون استخدامی بود شرکت کرد الان دو ساله ک استخدام شده

بعیده ها شوهر من9سال سابقه دارن تازه شده بزور 4.5

مهربانم      عالم از توست           غریبانه چرا میگردی؟    اللهم عجل لولیک الفرج 

[QUOTE=156569705]همش حواسشون به تعطیلیه.بله تعطیلیم همش.امریه؟[/QU

آفرین

معلمینی که  این کامنتو میبینین لطفا یکم وجدان و انسانیت و درک داشته باشید(بلانسبت بعضی معلمای ف ...

باشه شما والدین عزیز هم بفهمید معلم هم زندگی داره وقتی بچشو برده دکتر یا ساعت ۵صبح تماس نگیرید.برا من هر دو پیش اومده والا الان والدین طلبکارن بچه درس نمیخونه تازه میگن نازشو بکش

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
نه کلا میگم واقعا نود درصدشون ناراضی ان در حالیکه اینو در نظر ندارن که کلی جوون الآن دقیقا مدرک و سط ...

الان اصلاراستارتر سوالش چیز دیگه بود که شما سوال بی ربط پرسیدی.

هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد

دوستان سریع نگین حسود شاید واقعا براش سوال باشه منم هرمعلمی رو دیدم هی مینالید ک حقوق کمه🙁

تو تمام کشورا بهترین امکانات دست معلمای که هیچ دغدغه ای جز تعلیم و تربیت نداشته باشن، تو ایران معلم هزارتا بدبختی داره، تا نیای داخلش نمیفهمی

2790
2778
2791
2779
2792