2777
2789
عنوان

معلمین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 60 پست
من خودم دبیر تربیت بدنیم یه دانش آموز خیلی‌ چاق داشتم مادرش میومد میگفت شما باید جوری باهاش کار کنید ...

یا خدا😳😳😳 منم چند سال پیش یه دانش آموز داشتم کلا درس خون نبود از اول مادر میگفت باید یه خانم مهندس از دختر من در بیاد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
همین شغل انتخابیه پس پرستار هم حق اعتراض به معلم رو نداره چون معلم میدونست شرایط کارش چیه پرستار هم ...

من گفتم پرستار حق اعتراض داره و معلم نداره؟؟؟

صحبتای متو ی دور دیگه بخون و انقدر سریع گارد و جبهه نگیر

خوبه اخرین خط هم گفتم ک منی ک مهندسم هم حق ندارم ناله کنم حقوقم و جایگاهم کمه چون انتخاب خودم بوده!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین شغل انتخابیه پس پرستار هم حق اعتراض به معلم رو نداره چون معلم میدونست شرایط کارش چیه پرستار هم ...

بیخیال گلم پرستار و دکتر و کارگر و همه حق اعتراض دارن فقط معلم خار تو چشم بقیه من که جز حسادت چیزی نمی بینم تمام😊

من گفتم پرستار حق اعتراض داره و معلم نداره؟؟؟ صحبتای متو ی دور دیگه بخون و انقدر سریع گارد و جبهه ن ...

ناله نه اعتراض

درست کلمات رو بکار ببریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بیخیال گلم پرستار و دکتر و کارگر و همه حق اعتراض دارن فقط معلم خار تو چشم بقیه من که جز حسادت چیزی ن ...

کاش اینو متوحه شین ک از سر حسادت نیس

چون ما خودمونم شغل و جایگاه خودمونو داریم

ولی تا ی چی میشع میگین حسادت

روزگار خوش🌻

با شش ساعت انتظار معجزه دارن در حالی که بقیه روز خودشون کاری نمیکنن

بله من دیدم مادری که میگفت خدا خدا میکردم زودتر مدارس شروع بشه این بچه خونه نباشه از دست شیطنتاش.

وقتی خودتون تحمل یه بجه رو ندارین پس دیگه درمورد معلم و حوصله شو و رفتاراش با دانش آموز صلاحیت نظر دادن روهم ندارین

آره خودم خیلی دیدم

من حتی دیدم مادر محترم دستور میده دختر من کجا بشینه مراقب باشید تغذیه اش رو بخوره ساعت قرصشو بهش یادآوری کنید و کلی حرف های چرت دیگه😐😐

دیگه برداشت خودتونه...

برداشت من؟؟؟حرف زشتیه خانم مهندس به برداشت من ربطی نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به فرهنگ معین ی سر بزنین👌🌻 روز خوش 

ناله کردن بار منفی داره

چرا اشتباه خودمون رو قبول نمیکنیم و دنبال توجیه هستم

ترجیح میدم دیگه ادامه ندم بحث با شمارو.ریپلای نکنین.

دقیقا 

کم آوردین من هم دیگه جواب تون رو نمیدم