2777
2789

اون دیگه انتقام نیست خودزنیه

بهترینش همون اجزا کذاشتن مهریه و بردن ابرو خودش و اون خانومه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه انتقام نیست خودزنیه بهترینش همون اجزا کذاشتن مهریه و بردن ابرو خودش و اون خانومه

اگه طرف بچه داشته باشه نتونه طلاق بگیره و مهر چی ابرو اونو ببره تف سر بالا ابرو خودشم میره یه عمر با چشم تحقیر نگاهش میکنن و تو سری خور میشه

من هیچ انتقامی نگرفتم سپردم بخدا گفتم هرچی لایقش میدونی فقط منم ببینم

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
یه چیز واقعی چرا باید یه ادم بی ارزش و ادم بکشه که خودشم اعدام شه

ن‌اون میشه انتقام ازخودت

ایتکه همه چیزو بخاطر بخشیدن ازش بگیر خونه ماشین بزنه ب اسمت

بعدش😁😁😁😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

اگه بتونه طلاق بگیره   من میگم طلاق 

ولی اگه نمیتونه  باید دیگه اون مرد واسش اهمیتی نداشته باشه فقط به عشق و حال خودش برسه    پولای مردو بگیره  بره عشق دنیا رو بکنه واسه خودش    

خیانت کنه  حتی اگه جرات داشته باشه هم کار درستی نیس   اون باید آدم حسابی دنیا باشه    یه دنیای دیگه ای هم وجود داره  و قیامتی هس      بعدم ببخشید ولی یه الاغ جفتک بندازه به آدم  طرفم باید جفتک بندازه  ؟    پس خیانت کردنو بیخآل شه 

حالم از هم جنس خودم بهم ميخوره دور از جون خيلي خانم ها پست شدن، دوست پسرم بخاطر شغلش با زن و مرد در تماس هست من ٣ سال باهاش دوستم و هميشه پيام هاي دختر يا زن كه واسش ميفرستن مياره خودم ميخونم بعد ميگه خودت بلاك كن خيلي ميترسم از بعدها 😔😔 فعلا ازش مطمعنم اما اگه بعدها.... خيانت خيلي بده ، طرف زن دوستشه بچه دارن بعد مياد ب دوست پسرم پيام ميده 😟😟😟

امروز یه چیزی شنیدم شاخ در اوردم توی اقوامون یه نفر به اسم آقای هادی هست با یکی از زن های متاهل  اقوام ارتباط داره زنم گرفت بازم ارتباط داشت دیگه زنش طلاق گرفت نتونست تحمل کنه یه بچه هم داشت مثل اینکه همین چند روزا شوهر زنه بهش زنگ میزنه میگه دارم میام خونه وسیله ای بردارم زنه میگه نیا من بیرون هستم بچه ها تو خونه خوابن مرده عجله داشته میاد خونه میبینه زنش توی بغل آقا هادی هست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم