2777
2789
ببین دلم میخواد ولش کنم نمیشه زنگ میزنم جواب نده چند ساعت اتیش میگیرم داد میزنم جیغ میزنم هعی میگم ب ...

تو زیادی بیکاری دردت اینه .اما س ک س  و کوتا نیا ،نخواست بیوف توو کارش،فیلم باحال دان کن ،اهنگ و غذا باحال ،با القا خیانت خستش نکن ،تو جونشو بگیر نزار کوفتش ب کسی برسه،تهش یکم پول خرجشون میکنه و جون رابطه نخواهد داشت و میفهمه چه کاریه؟؟؟من فقط پول بدم و حال س ک س با اونا رو ندارم ،کارش چه حدوده؟اگ ازاده با کیکی چیزی بش سر بزن با غذا فس فود و گرم خودت اولا قبلش بش ز بزن بگو دارم میام یهویی هواتو کردم.صبا پامیشی بگووو عجبا خوابتو دیدم ،توو خواب فانتزیاتو بگو ،اگ مثل من جنازه نمیشی چار صبح پاشو یکم بوس اینا کن و... ببین اگ پس نزد گاهی تکرار کن.یه کلام قاپشو بدزد .

من خ  از من گذشت ،خونه رو خالی کردم لجش دادم و گندش درومد دیگم خودش نمیخاد درسش کنه میترسه به روش بیارم.ناراحته دومادشون فهمیده .خودشو قربانی کرد .من با اون بی اون خوشبختم.

بیا اگ هنوزم توو تنهاییت دوسش داری،اگ خراجه،اگ ذاتا دوست داره،همی ک نمیگ برو پی کارت .بیا نباز جلو ا ...

میدونی چیه خیلی رومون بهم باز شد بعد خیانتش بهم گفت دلم میسوزه باهات خوش رفتارم مگرنه اون لیاقتش بیشتره گفتم چرا فلان کلرو براش کردی گفت چون لیاقت داره نمیدونم گیجم میگم شاید چون هعی میزنم تو سرش از لج گفت ولی این حالی که دارم و نمیتونم جمع کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو زیادی بیکاری دردت اینه .اما س ک س  و کوتا نیا ،نخواست بیوف توو کارش،فیلم باحال دان کن ،اهنگ ...

دلت خوشه کدوم رابطه بعد خیانت رابطش خیلی کم شد اونم بیشتر من جلو میرفتم که دعوا کردم و اعتراض گفت باهات لذت نمیبرم قبلا هم دلم میسوخت دیگه حتی نمیخوام نگاهمم کنه دست بهم بزنه حرفاش میاد یادم