2777
2789
امروز یه چیزی شنیدم شاخ در اوردم توی اقوامون یه نفر به اسم آقای هادی هست با یکی از زن های متاهل &nbs ...

وای خدا لعنت کنه واقعا چیکار میکنن من به شوهرم گفتم خیانت کردی خیانت میکنم اتیشم زدی با چند نفر منم اتیشت میزنم حتی شده دوست شاده شم ولی جراتشو نداشتم نمیدونم اینا چطوری جرات میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یه چیزی شنیدم شاخ در اوردم توی اقوامون یه نفر به اسم آقای هادی هست با یکی از زن های متاهل &nbs ...

شاخ درآوردن نداره این چیزا متاسفانه داره عادی میشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
یه چیز واقعی چرا باید یه ادم بی ارزش و ادم بکشه که خودشم اعدام شه

عقل داری به من گوش کن.من قهر کردم.سر دوماه توو قهر کسی دنبالم نیومد از سر اخلاق تند و دهن بینیش .سر دوماه تیز از خونه با دختر دراوردمش.بعد دادگاه و روند طلاق و امروزم حکم عدم سازش رو بعد یه سال گرفتم .ما جز روند های تند بودیم و زود و توافقی .الانم میگ برگرد اما مهر بی مهر اما یه پول کمی گرفته بودم میگه اونو نمیخوام 

کاش میشد خیلی سعی کردم

عزیز دلم من معتقدم یه مدت توو سکوت باش ببین چن چندی .چرا این کارو میکنه .و بهش کمک کن ک جذب فقط خودت باشه .باهم کناب خوندن و فیلم و کارا بچها رو پاش بنداز.گفته بودی شوهرت ساده و پولدار.خنگ نباش تو از سادگی و پولش بهره ببر .جا خالی نده .لطفا لطفا مشاور رو دست کم نگیر .نمیدونم کدوم شهری اما همه جا زوج درمانی هست .بش بگو دوسش داری اما اختلالی توو ارتباطه ک دوس دارم حل شه .مسئله خیانت و ب رخش نکش .اون باعث تحقیر شوهرت و توه.یه مرد حقیر بدرد پدری نمیخوره .خنگ نشو خنگ نشو ترکش نکن اگ هنوزم دوسش داری .در دوره قهر سه ماه داغی میکشیش دادگاه هیچی دستتو نمیگیره بعد دلتنگ میشی واسه اشپزی واسه توالت شستن خونت .....بببین ترک نکن .درکش کن.اما قربانی نشو .....تو خودت نیاز به کمک داری .از نظر روحی ضعیفی .فایلها توسعه فردی و ادما موفق رو گوش کن.

خیلی وحشتناک شده خیلی یکی درمیون همه دارن خیانت میکنن مرد و زن هم نداره  میترسم از فردا

نه هیشکی خیانت نمیکنه .به من گوش کن .ذهنتو پاک کن .تو اعتماد بنفست پایینه.باور نداری یه خانوم مهندس موفقی که همسر پولدار و ساده لیاقتته و داری از دسش مبدی .روو دور تند زدی و تا طلاق نگیرز ول نمیکنه .و همون دوستا دور و برت شوهره رو تور میکنن و این تویی با بغض خفه میشی .من دختره رو روو تخت اتاقم دیدم اما باز بخشیدم توو پاسگا دادگاه و .... امااااا شوهر من تحت نظر پدرش یه ادم پرو با خانواده نفهمه.اگ دوسش داری خونوادش خوبن .پس گند نزن .اول خودتو درمان کن بعد زوج درمانی .باهم برید دکتر روانشناس.پیج ادم موفقا و روانشناسها رو ببین حرفاشونو گوش کن.الان جدا شی بعدی هم ممکنه از این بدتر باشه .

به عنوان کسی که خیانت دیده این حرف رو میزنم فقط بهش بی اعتنا بکش زجر کش میشه بادعوا کردن فقط گستاخ ت ...

من هنوزم بعد یه سال میزنم تو سرش تصمیم گرفتم بی تفاوت شم بهش بدون از چشمم افتاده

عقل داری به من گوش کن.من قهر کردم.سر دوماه توو قهر کسی دنبالم نیومد از سر اخلاق تند و دهن بینیش .سر ...

من الان نمیدونم باز داره گو....خوری میکنه یا نه ولی گفتم برام گوشی بخر گفت نمیخرم گفتم برا اون که ایفون خریدی گفت اون لیاقت داشت سوختم ولی دیگه ازش خستم تازگیها عملا جوابم و میده و میگه خوب میکنم

عزیز دلم من معتقدم یه مدت توو سکوت باش ببین چن چندی .چرا این کارو میکنه .و بهش کمک کن ک جذب فقط خودت ...

مشاور رفتیم اما به مشاور گفت کات کرده همش بازی بود پیش بهترین دکتر بردمش بعد چند ماه دیدم دختره ازش پول میخواد برا اجاره خونه و اینم قبول کرده بعدش گفت واقعا تموم اما دیگه نه اعتماد دارم بهش نه کنجکاو ام

نه هیشکی خیانت نمیکنه .به من گوش کن .ذهنتو پاک کن .تو اعتماد بنفست پایینه.باور نداری یه خانوم مهندس ...

نمیدونم انگار خانوادش خیانتشو باور ندارن همه چیو نشون دادم میگن عکس فتوشاپ گفتم چه سودی داره عکس فتوشاپ کنم زندگیمو خراب کنم شوهرم تغییر کرده برا خونه لارج خرج میکنه و خرید میکنه قشنگ اون هرزه ها انقدر براش خرج تراشیدن دستش روون شده ولی خیلی ازم سرد شاید هفته ای یه بار به زور بیاد سمتم و شاید نه جاشم عوض میکنه در طاهر مثلا خوبه اما باطنن دوستم نداره

نمیدونم انگار خانوادش خیانتشو باور ندارن همه چیو نشون دادم میگن عکس فتوشاپ گفتم چه سودی داره عکس فتو ...

بیا اگ هنوزم توو تنهاییت دوسش داری،اگ خراجه،اگ ذاتا دوست داره،همی ک نمیگ برو پی کارت .بیا نباز جلو اون فاحشه ها .یکم روو اعتما  بنفست کار کن .یه مبارزس برندش تو باش.انقد حقیرانه هی به روش نیار .خودتو تحقی  نکن.دهن اون دختا رو سرویس کن.بخودت برس به اون برس .امون نده ببخشید چیزی تووش بمونه واسه اونا .البته ریز پیشرفتا فردی کن.کلاسا مجازی نسبت ب علایفت ،نباید فقط ی مصرف کننده بدرد نخور جلوه کنی .پولاشو کم کم بدون اینک بفهمه خرج کن.واس مادرش و خواهراش هدیه بخر .خرج اونا شه بهت  از فاحشه هاس.حمایت خونوادش رو بخر .البته اگ صفتی داشته باشن.تو جمع و خلوت هی بش برسون فرق کرده .وای رفتارت چقد خاص شده .تلقین و باور بده ب خودت و اون.

کاش واس من دیر نبود تا این کارا رو میکردم .

من حاضر جواب بودم اون دهن بین .

باختم به بی سیاستیم.

هفته بعد وقت محضز داریم.

دلم میخواد باز عاشقم شه بیاد .با اینکه میدونم از موفقیتام مطترسه از مستقل شدنم .اما خرم .تایم قهر فکر این روزا رو نکردم.

البت اگ خیلی ادم مزخرفیه اول با پولاش خودسازی اموزشی و پشتوانه کن و بعد ترکش کن .