2777
2789
عنوان

💚چشم رنگی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 47 پست
منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رن ...

سبز ک خیلی کمه 

درصد کمی مخصوصا ایران چشماشون سبزه باز ابی ی چیزی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کار دنیا لنز خریدن

خب بضی ها مجبورن دیگه 

ی سری ها از طبی استفاده میکنن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
هرکس توچشم خودش خوشگله!!!!! 

اوووه بله بله

منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رن ...

ژن مشکی غالبه خواهر من با اینکه خودش و من و بابام و مامان بزرگم و اینا چشمامون سبز بود اما بچش تقریبا عسلی شده اما خیلی نازه و خوشگله ماشاا...

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
چرا فقط به سبز  و آبی ‌و طوسی میگن چشم رنگی😁😁😂😂🤣😋یعنی مشکی و قهویی بی رنگن😊😁😁😂😂اتفاق ...

این فقط یه اصطلاح مثل این میمونه چرا به ادم کم مو میگن کچل

💍♥ i said yes 

ژن مشکی غالبه خواهر من با اینکه خودش و من و بابام و مامان بزرگم و اینا چشمامون سبز بود اما بچش تقریب ...

من چشمام خیلی درشته قهوایی روشنه توشم رگه های زرد😍خودم که عاشق چشمام بااینکه رنگی نیس

من چشمام خیلی درشته قهوایی روشنه توشم رگه های زرد😍خودم که عاشق چشمام بااینکه رنگی نیس

عسلیه دیگه مث دختر خواهر من انقده ناز و خوشگله که

عسلیم رنگی میشه 

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺