2777
2789
عنوان

💚چشم رنگی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 47 پست
منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رن ...

سبز ک خیلی کمه 

درصد کمی مخصوصا ایران چشماشون سبزه باز ابی ی چیزی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدترین کار دنیا لنز خریدن

خب بضی ها مجبورن دیگه 

ی سری ها از طبی استفاده میکنن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
هرکس توچشم خودش خوشگله!!!!! 

اوووه بله بله

منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رن ...

ژن مشکی غالبه خواهر من با اینکه خودش و من و بابام و مامان بزرگم و اینا چشمامون سبز بود اما بچش تقریبا عسلی شده اما خیلی نازه و خوشگله ماشاا...

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
چرا فقط به سبز  و آبی ‌و طوسی میگن چشم رنگی😁😁😂😂🤣😋یعنی مشکی و قهویی بی رنگن😊😁😁😂😂اتفاق ...

این فقط یه اصطلاح مثل این میمونه چرا به ادم کم مو میگن کچل

💍♥ i said yes 

ژن مشکی غالبه خواهر من با اینکه خودش و من و بابام و مامان بزرگم و اینا چشمامون سبز بود اما بچش تقریب ...

من چشمام خیلی درشته قهوایی روشنه توشم رگه های زرد😍خودم که عاشق چشمام بااینکه رنگی نیس

من چشمام خیلی درشته قهوایی روشنه توشم رگه های زرد😍خودم که عاشق چشمام بااینکه رنگی نیس

عسلیه دیگه مث دختر خواهر من انقده ناز و خوشگله که

عسلیم رنگی میشه 

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺