2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بس ک صنعت زیبایی پیشرفت کرده 

لنز میسازن از رنگ چشم طبیعی تر

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

چرا فقط به سبز  و آبی ‌و طوسی میگن چشم رنگی😁😁😂😂🤣😋یعنی مشکی و قهویی بی رنگن😊😁😁😂😂اتفاقا رنگشون بیشتره مشکیا😘😊😁😁😁

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا شایدم تو صفحه من بیشتر اونا میاد

احتمالا چون دوس داری و میبینی بیشتر برات میاد. ولی خدایی الان خیلی ها از لنز استفاده میکنن نمونش دختر همسایمون مجرد هستش و برای حتی بیرون رفتن هم لنز میزاره

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
یعنی من هرچی چشم رنگی دیدم خوشگل نیستن تو دل نمیرن چشم مشکیا وقهواییا بااینکه رنگ خاصی نیست چشمشون و ...

من ی چشم رنگی خوشگلم☺

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رنگی هستن ...به نظرتون ممکنه من بچه م چشم رنگی بشه ...البته بچه جاری م چشم سیاه شد .

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم