2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بس ک صنعت زیبایی پیشرفت کرده 

لنز میسازن از رنگ چشم طبیعی تر

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

چرا فقط به سبز  و آبی ‌و طوسی میگن چشم رنگی😁😁😂😂🤣😋یعنی مشکی و قهویی بی رنگن😊😁😁😂😂اتفاقا رنگشون بیشتره مشکیا😘😊😁😁😁

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا شایدم تو صفحه من بیشتر اونا میاد

احتمالا چون دوس داری و میبینی بیشتر برات میاد. ولی خدایی الان خیلی ها از لنز استفاده میکنن نمونش دختر همسایمون مجرد هستش و برای حتی بیرون رفتن هم لنز میزاره

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
یعنی من هرچی چشم رنگی دیدم خوشگل نیستن تو دل نمیرن چشم مشکیا وقهواییا بااینکه رنگ خاصی نیست چشمشون و ...

من ی چشم رنگی خوشگلم☺

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

منم عاشق چشم سبز هستم ....کاش حداقل بچه م چشم ش رنگی باشه ...پدرشوهر و عمو ها و عمه های شوهرم چشم رنگی هستن ...به نظرتون ممکنه من بچه م چشم رنگی بشه ...البته بچه جاری م چشم سیاه شد .

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم